Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Fiuk nálatok hogy megy ez?
Figyelt kérdés
Nálam merevedéskor nem megy hátra a bör hanem nekem kell hátrahuzni ez baj?Nálatok hogy van ?2011. márc. 23. 11:47
2/6 anonim válasza:
Én benyomok egy gombot és magától hátraszalad, mit szalad, rohan. :)
Viccet félretéve, neked kell hátrahúzni!!!
3/6 Joco901019 válasza:
Figyelj az a lényeg, hogy hátramegy nem akkor mi a probléma. Akkor lenne a baj ha még az ujjaiddal sem tudnád hátrahúzni, mert akkor azt jelentené, hogy fitymaszűkületed van amit operálni kell.
4/6 anonim válasza:
Hátrahúzod. Mi ebben a probléma? Ha többször egymás után, akkor még jó is lesz. Próbáltad?
5/6 anonim válasza:
Nekem nagy a farkam ezért, ha feláll akkor egyből hátul van a bőr. Nem vagyok metélve és semmi ilyesmi, csak nagy a farkam és kibújik. 14F
6/6 Titokgazda válasza:
Fiúk nálatok hogy megy ez?
Nálam szexnél nem mozog a farkam ki-be a csajban, hanem nekem kell mozgatni, ez baj?
Nálatok hogy van ez?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!