Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? Lehet hogy lezbi vagyok?
Figyelt kérdés
3 éve van barátom de 1 hónapja megismerkedtem egy lezbikus lánnyal. mindig közeledik hozzám és már csókoloztunk meg ki is nyalt meg minden.míg nem találkoztam ezzel a lánnyal addig úgy éreztem hogy szeretem a párom de most meg már alig várom hogy lássam a csajt...stb eddig soha nem néztem úgy egy lányra és mindig fiukkal vóltam.lehet ez csak az ujdonság varázsa vagy valami más2011. márc. 23. 11:34
11/13 anonim 

válasza:

14:17 ez történt, de jobb ha most jön rá ha neki ez jobb. Jobb most, mint később házasság és gyerekek mellett.
12/13 Peston 

válasza:

Ez csak az újdonság varázsa, netán egy "hóbort". Majd "kinövöd". :)
13/13 Girlnextdor 

válasza:

lehet az ujdonsag varazsa, lehet tenyleg bisex vagy vagy az is lehet hogy csak az az egy bizonyos lany vonz annyira. Amugy en is igy vagyok egyik baratnommel...nagyon vonzuk egymast sexualisan, nagyon jokat beszelgetunk, mar volt simogatas, csokok de komolyabb dolgokig meg nem jutottunk. mindkettonknek van baratja de ettol fuggetlenul ez egy kulonos erdekes plusz es csak az o iranyaban erzem:) a baratom nem mond ra semmit, sot izgatja a dolog csak annyit mond hogy ha nem nezheti akkor vegyuk videora fenykepezzuk a dolgokat vagy reszletesen meseljuk el neki:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!