Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Max hany kg-os novel szexelnel?
Ez hülyeség... És a válaszok sem igazán reálisak (mármint a többség.)
Egyébként még valami: A pasiknak, ha szexről van szó, magasabb ez a súlyhatár, mintha barátnőválasztásról lenne szó. Ugyanis azt nem látja senki, hogy kit dug meg 1-2x, csak ő... Nem úgy, mint a barátnőt, akit fel kell vállalni.
Nem érdekel a testsúly de ne legyen molett, az nem jön be.
Amúgy pl 165 cm magasságig 65 kg még belefér, 175cm-hez akár 70 kg is. F
168 cm vagyok és 71 kg... még sem érzem magam dagadtnak, és szerintem tényleg nem vagyok az. Eddig nem is volt panasz a testemre.. :P
"Határeset / 70-80?/
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:01"
Hát nem azért de én inkább őt olyan 90kg körülinek mondanám, mintsem 70-80-nak! A férfiak nincsenek tisztában a női magasság-kg arányokkal.
Rólam 74kg-al készült ez a kép, 169 magas vagyok és egyáltalán nem érzem magam kövérnek!
"168 cm vagyok és 71 kg... még sem érzem magam dagadtnak, és szerintem tényleg nem vagyok az. Eddig nem is volt panasz a testemre.. :P
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:21"
Szerintem róla sem mondanátok meg, hogy 71 kg, mégis bevinnétek az ágyba! Már bocsánat kedves hozzászóló.
Hülye kérdés, hülye embertől, sok hülye válasszal...
Lehet lepontozni
14:21, 14:48
Jól néztek ki ezeken a képeken, meg nem mondtam volna hogy ennyi a súlyotok :) és értékelem az őszinteséget!
Sokan hazudnak a súlyukról, sajnos a sok fals infó nehezíti a helyes megítélést :S
14:48!
Szerintem Te nagyon jól nézel ki. Veled szívesen szexelnék. :) (Ne értsd félre!)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!