Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak és hogy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak és hogy, hogy eltűnjön a szőr "alulról" is?

Figyelt kérdés

A párom szertné ha eltűnne a szőr, de én gyűlölök borotvához nyúli (minden második nap azzal kell foglalkozzak) a gyantáktól meg rettegek :((

Már egyszer volt gyantázva, de csak fazon, és alig birtam ki a fájdalmat:((

mit tegyek?? és ez nemcsak a barátom miatt van/lesz, énis jobban érezném magam csupaszan!

Valami jótanács???

2008. febr. 6. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyantától "sikítasz" akkor az epilátort sem bírnád ki,így ezt nem is ajánlom!Vannak szőrtelenítő krémek,de azt csak a fazonvonalra lehet kenni ha jól tudom,teljesen nem ajánlatos bekenni vele!Ott más a bőröd,nem kéne oda is bekerülnie a krémnek!Szerintem marad a borotva!Én mondjunk a gyantára esküszöm!Fájni fáj az igaz,de egy idő után már nem annyira,mint először!Az amikor nől nem bök,ráadásul 3-4 hetente elég megcsináltatni!A borotva után viszket ha nől,böki a párodat ha 2-4 naponta nem szeded le,stb...!Valentin napi ajándéknak lepd meg egy új puncival!:)Viszont borotva után a gyanta az kemény dolog!No az fáj!
2008. febr. 7. 01:35
 2/4 anonim válasza:
74%
figyi, nekem is nagyon fáj a gyanta alul, de muszály kibírnom. Nekem totál kopasz, égí ott alul mindent gyantáznak, gondolhatod, hogy mennyire nem kellemes. Kb 10 perc, és készen van. Azt pedig kibírim. A szépségért meg kell szenvedni, nem? :))))))))
2008. febr. 7. 08:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs lehetőségem elmenni szakihoz hogy nekem megcsinálja...:( mit ajánlotok, melyik gyanta vagy krém vagy nemtom mi lenne jó? még nem vagyok tapasztalt ebben:( s nem akarom hogy aztán valami bajom legyen...:-S
2008. febr. 7. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha nincs benne gyakorlatod semmiképp ne állj neki magadnak!Egyrészt sokkal jobban fáj,másrészt nem tudod a mozdulatokat,meg azt,hogy mire kell odafigyelni!Ezt leírni nem lehet,ezt párszor meg kell figyelned!Én is megpróbáltam leszedni magam régebben és tiszta lila meg sebes lettem,ráadásul szőrös is maradtam,mert szinte csak a bőrt kaptam le!Esetleg kérd meg egy olyan ismerősöd aki csiált már ilyet!Én már évek óta szedem magamnak gyantával,de az első próbálkozás botrányos volt!Így is inkább kozmetikushoz megyek akkor,ha elötte borotváltam,mert magamnak jobban fáj csinálni,no meg sokkal tovább tart!
2008. febr. 7. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!