Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Nem tudom hova tegyem magam, hogy változtassak esetleg hogy fogadjam el!?
15 éve fiu vagyok...
Meleg vagyok talán... felizgulok a fiukra,de ugyanakkor a lányokra is... de a fiukra jobban...
volt már szexuális kapcsolatom lánnyal (piálás után...)
Nagyon sokszor volt, orális sex lánnyal szintén piálás után...
De amikor nem iszok,nem merek,illetve nem izgulok fel lányokra... Fiukkal lányokkal egyaránt barátkozok...
Meleg lennék?:( Vagy ennek lelki okai vannak ? Volt egy barátnőm akivel csak csók volt... de 1.5 évig voltunk eggyütt... 12éves koromban szakított velem... sírtam,és nagyon nagyot csalódtam! Talán ez lehet az oka? Változni fogok még? Mit tegyek?
15 évesen nem csodálkozom,hogy lámpalázas vagy a pun-citól.
Piázz egy kicsit aztán keféld is meg őket.
Ezt a meleg dolgot meg verd ki a fejedből.
Feláll a csajokra,nem?Akkor meg?
ááá köössz teso :D
ilyenek kellenek nekem,hogy magabiztos legyek :)
Kösz még1x. csaaoo
Jézusom, 10-11 évesen volt másfél éves párkapcsolatod!!!
Na remélem most már érted, miért mondják azt, hogy nem normális, ha az embernek kapcsolata van 14-16 éves kora előtt. Egyszerűen túl éretlenek vagytok hozzá. És ilyen utóhatásai lehetnek lelkileg, hogy nem tudod kihez vonzódsz. 21L
tegnapelőtt 00:39
Nem arra van szükséged, hogy megnyugtassunk, hanem hogy tisztába kerülj a valósággal!
A lányokkal kapcsolatban valószínűleg több benned a feszély. Ez gátol téged abban, hogy a normális kapcsoaltokra törekedj! Nem gondolnám hogy homár vagy, talán még biszex sem, de mindenképp töketlen.
Ismerkedj többet lányokkal, de pia nélkül. Ha érezni fogod a bizsergést, az izgalmat és a vágyat, akkor minden rendben lesz!
Miért fáj ez ennyire neked?
A melegek nem olyan gusztustalan rossz gyerekevő szőrnyek, nem értem miért olyan nehéz ezt elfogadni, az viszont hogy a környezeted nem fogadna el, az pedig az ő szűklátókörűségük.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!