Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vertétek már ki nyilvános helyen magatoknak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 00:12
1/11 anonim válasza:
igen, pl. 1x exemtől hazajövet a buszon, mikor csak felhúzott, majd többre nem volt idő XD
3/11 anonim válasza:
Alap.
Suliba a WC-be, padba. Bevásárló központba, utcán. Volt már minden, nagyon izgi :D
4/11 TWIO válasza:
Téli este, hazafelé menet. Sötét volt, senki se járt már arra. Egy lehagyatott ház előtt történt meg, nagyon élveztem a dolgot, de manapság már nem ismételném meg. Izgató dolog. Azóta már szex is történt nyilvános helyen, leginkább autóban.
5/11 anonim válasza:
Útmenti elhagyatott házban. Nem lehetett letörni na. :D
6/11 anonim válasza:
Suliban órán, Suli wc, Park, Este edzésről hazajövet, haverokkal az osztályban. Másnak is vertem már ki extrém helyen. F14
7/11 anonim válasza:
Este, utcán egy ház előtti bokornál, suli wc-ben, a bnőmet is ujjaztam meg utcán, buszmegállóban este.
21F
8/11 anonim válasza:
"Másnak is vertem már ki extrém helyen. F14"
Te beteg vagy? Fiú vagy és másnak vered ki??? Jézusom mennyi rat*yi van ebben a világban!
10/11 anonim válasza:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!