Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy "titkos" kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baits kérdése:

Szeretnék egy "titkos" kapcsolatot létesíteni, de nem tudom merjem e? Van megbízható nő ilyenre?

Figyelt kérdés
Kapcsolatban élek, de sajnos a párom frigid. nincs gyermekünk és 33 éves fiú vagyok. Igazából "lassan" váltanék trabantról egy ferrárira. Megköszönném a hozzászólásotokat. Előre is köszi
2011. márc. 22. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:
hát de jópofa vagy:D trabantról ferrarira:D am..hát... bánni fogod.. de te tudod..
2011. márc. 22. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért nem ülsz le megbeszélni a pároddal a vágyadat?-Nem jobb lenne őszintén élni,nem becsapva a azt akihez ragaszkodsz? A ferrári sokkal költségesebb lesz.A trabantot ne told be a garázsba ,mert be fog rozsdásodni.Próbálj tuningolni a trabantodon egy kicsit.-Megfogja hálálni.
2011. márc. 23. 01:00
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy azért frigid, mert 33 éve FIÚ vagy?!
2011. márc. 23. 01:15
 4/9 kíváncsicska ***** válasza:
Biztos hogy frigid?Vagy esetleg te nem tudod felizgatni?Persze a titkos kapcsolat jól hangzik,egy ideig.És ha érzelmek alakulnak ki az egyik vagy esetleg mindkét félnél?El kell döntened mit szeretnél a párodat vagy mást,és nem csak magad miatt.A párod miatt is.
2011. márc. 23. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Amíg nincs gyereked, inkább lépj tovább. Nincs értelme titokban csinálni, a mostani kapcsolatod nem lesz jobb, és nem lehet örökké félredugni. 30F
2011. márc. 23. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Az elején nem volt frigid? Ha igen miért vetted el? Ha nem, akkor neked kellene elgondolkodni,hogy miért lett az!

22L

2011. márc. 23. 12:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a munka az ami ilyenné tette és hiába vagyok ennyi ideje türelmes sajnos nem változik semmi.

Amikor már semmi kis huncut csel és lehetőség nem megy az gáz. Én forróbb vérű pasi vagyok és elötte ez sosem volt gond, de kapcsolatunk elején itt sem volt. viszont nem engedi magát kimozdítani a megszokott dolgoktól és fél minden hirtelen ötlettöl. Ő tudom, hogy szeret és én is, de úgy érzem mivel egézséges vagyok szex nélkül nem tudok élni, de még nem tudom elhagyni sem mert nagy a megszokás és a szeretet. Higyjétek el sok mindent próbáltam, de falakba ütközöm.... A megbeszélés mindig igéretekbe megy át amit sosem tart be max 1-2 hétig jobb esetben. Szomorú vagyok és boldogtalan, nem tudom mi lenne a jó, mi lenne még erre a megoldás.... És köszi minden választ!

2011. márc. 23. 14:26
 8/9 Girlnextdor ***** válasza:
hogy te mekkora egy fereg vagy! allj ele es mond meg neki mi a szitu majd keress egy szamodra megfelelo not...bar isten mentse notarsaimat az ilyen allatomos senkihaziaktol! te tipikusan az a ferfi vagy aki szarik ra a masik erzelmeire es a kapcsolatba fektetett energiara...huh bazzz....te kis goreny
2011. márc. 23. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:

görény?

Látom magadra gondolsz! :)

Éld át kivánom Neked és majd kiváncsi vagyok Te milyen görény lennél!

De köszi, hogy ilyen "lelkesen" irogatsz! de a válaszaid ahogy látom szart sem érnek. szóval máskor tartsd meg magadnak!

Kis......

2011. márc. 23. 17:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!