Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy "titkos" kapcsolatot létesíteni, de nem tudom merjem e? Van megbízható nő ilyenre?

Az elején nem volt frigid? Ha igen miért vetted el? Ha nem, akkor neked kellene elgondolkodni,hogy miért lett az!
22L
Sajnos a munka az ami ilyenné tette és hiába vagyok ennyi ideje türelmes sajnos nem változik semmi.
Amikor már semmi kis huncut csel és lehetőség nem megy az gáz. Én forróbb vérű pasi vagyok és elötte ez sosem volt gond, de kapcsolatunk elején itt sem volt. viszont nem engedi magát kimozdítani a megszokott dolgoktól és fél minden hirtelen ötlettöl. Ő tudom, hogy szeret és én is, de úgy érzem mivel egézséges vagyok szex nélkül nem tudok élni, de még nem tudom elhagyni sem mert nagy a megszokás és a szeretet. Higyjétek el sok mindent próbáltam, de falakba ütközöm.... A megbeszélés mindig igéretekbe megy át amit sosem tart be max 1-2 hétig jobb esetben. Szomorú vagyok és boldogtalan, nem tudom mi lenne a jó, mi lenne még erre a megoldás.... És köszi minden választ!

görény?
Látom magadra gondolsz! :)
Éld át kivánom Neked és majd kiváncsi vagyok Te milyen görény lennél!
De köszi, hogy ilyen "lelkesen" irogatsz! de a válaszaid ahogy látom szart sem érnek. szóval máskor tartsd meg magadnak!
Kis......
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!