Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ugye nem zavaró a túl gyors tempó?
Figyelt kérdés
Az a baj,h nem szeretem a túl hosszú előjátékot, igaziból ha már lekerül a bugyi azonnal akarom...persze jó ha csókolgat, simogat a pasim,meg én is szívesen csinálok neki mindent,de ált. csók közben már úgy megkívánom,h rögtön magamba akarom!
Ez így nem túl romantikus...de így élvezem igazán.
2011. márc. 22. 23:39
1/5 anonim válasza:
Szexben nem kell foglalkozni a szokásokkal, régi korok divatjával. Szexben mindig az a jó ha azt és úgy csináljuk amit és ahogy szeretnénk. Ha vissza fojtjuk vágyainkat, nem lesz kiegyensúlyozott szexuális életünk, és ez a mindennapokra is negatívan hat. Csak természetesen,, ahogy jól esik.
2/5 A kérdező kommentje:
Oh, köszi ezt a bölcs hozzászólást!:-)
2011. márc. 22. 23:58
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, minket nem zavar... :)
20L
4/5 PT-Daniel válasza:
Szerintem is tök jo ez igy...
...csak ne sirankozz 4 ev kapcsolat utan, miert nincs sosem elöjatek ;)
5/5 anonim válasza:
Mi is így vagyunk. Van előjáték, de nem túl hosszú. Az aktus maga is max fél óra, mert nekünk így kényelmes, ennyi idő alatt van hogy én (a lány) többször elmegyek, utána meg ahogy épp kedve van, kielégítem a párom. Ha több ideig kéne, nem élveznénk... Értelme meg lenne annak, hogy azért szexeljünk 1-2-3 órát, mert egyesek úgy csinálják?:D Az elején még a hosszabb előjátékot preferáltuk, az összeszokás szempontjából (szüzek voltunk mindketten), de most ez van. Lehet hogy majd megint változni fog, majd kiderül. Az a lényeg, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy jól esik neki, és a párjának. Más nem fontos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!