Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a pasim már nem vágyik annyira a szexre?
Azt mondta, ezt pozitívan érti, ugyanis már jó ideje együtt vagyunk és tudja, hogy ott vagyok neki mindig.
Azt is mondta hogy már 1-2 hónapja nem igazán izgul fel "csak úgy", de ha elkezdem izgatni, akkor már minden oké.
Elég sokat szeretkeztünk, ezen a téren (is) nagyon megtaláltuk a közös hangot és most furcsa, hogy már csak heti 1-3 alkalommal vagyunk úgy együtt... Ráadásul az elmúlt hétvégénk sem sorolható a legszerencsésebb kategóriába.
Félek, hogy nem kíván, csak egyszerűen nem meri bevallani vagy nem tetszik neki mostanában valami. Nem tudom.
Szerintetek?? :(
19/L
24 lesz
egyébként azért írtam olyan kétségbeesetten, mert ő sem szállt le rólam hónapokig, napi több mint 2 volt az átlagos (persze nem minden nap, csak amikor találkoztunk)
Nem biztos hogy ebből messzemenő következtetéseket kellene levonni. Az elején, ahogy írtad, kevesebbet találkoztatok, friss volt a dolog, persze hogy nagyon kívánt. De szerintem most sem szeret kevésbé, nem fog elhagyni vagy ilyesmi.
Mondhatjuk úgy is hogy elfáradt, azért azt te is beláthatod, hogy huzamosabb ideig nem lehet tartani a napi 2nél is többet.
a pasid vágyik a szexre és minden bizonnyal meg is kapja
(az már más kérdés hogy nem tőled)
Arra nem gondoltál, hogy 24 évesen más dolga is van, van amiben eléggé lefárassza magát ahhoz hogy ne legyen túl sok kedve a sexhez...lásd az egyik ilyen apróság mondjuk a MUNKA!
Az én párom sokat dolgozik, így jó ha heti 2 szer egymásba gabalyodunk,de kezdek hozzászokni. Ha pedig angyon kivagyok közlöm vele, hogy msot ne jöjjön be a szobába,mert kell egy kis nyugalom, persze amint meglát masztizás közben csatlakozni akar....mézes madzag...és nem árt néha fürdés után meztelenül elsétálni mellette,miközben a tv előtt kipiheni a nap fárradalmait. HA akar úgy is megb*asz. 22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!