Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudok ellen állni a női cipőknek? :O Akár hány lány ismerősömhöz ha felmegyek és nem figyel, beleszagolok a cipőjébe és a cipője talpát nyalogatom. De csak az olyan lányokkal akik tetszenek. Voltatok már ilyen helyzetben? Miért izgat fel ez?

Ezt lábfétisnek hívják. A fétis minden esetben 1 testrész vagy tárgy, esetleg tevékenységhez való szexuális jellegű vonzódás. Ami azt illeti, sztem a te eseted ebből is kifejezetten súlyos. Ismerek olyat aki rajong a női lábakért, de h a cípők...érdekes, de sztem ez már kissé beteges dolog. Próbálj uralkodni inkább az ilyen jellegű igényeiden, nehogy emiatt utáljanak ki.
"életművész"

a cipője talpát???
ember miféle elfajzódás ez???
és ha belelépett vmi lószarba?xd
te meg lenyalod...
az hogy a női lábakra stb gerjedsz haggyán, de a cipőkre.::S
és a csajok lábszaga is van olyan, ha nem erősebb mint a férfiaké...XD
szal sztem sürgősen neveld meg magad...

a lényeg az hogy csináld de ne vegyék észre. majd ha beleszeretsz valakibe és úgy érzed megoszthatod akkor mond el.
de ha k*rvázol akkor nemcink azok fel vannak ilyenekre készülve és még örülni is fognak hogyha valaki azért fizet hogy a cipőjüket nyalja.

Te kőkemény cipő fétisiszta vagy.
Én is szeretem a női lábakat, és magassarkú cipőket és azok illatát (persze csak azét, akit szeretek), de azért azok talpát nem nyalogatnám.
Párommal szoktunk szado-mazo játékokat játszani, de ott a csak az erre a célra használt cipőt és annak talpát "kell" nyalogatnom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!