Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem tudok ellen állni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudok ellen állni a női cipőknek? :O Akár hány lány ismerősömhöz ha felmegyek és nem figyel, beleszagolok a cipőjébe és a cipője talpát nyalogatom. De csak az olyan lányokkal akik tetszenek. Voltatok már ilyen helyzetben? Miért izgat fel ez?

Figyelt kérdés
Esetleg lány aki engedné? : )
2011. márc. 22. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Te hülye vagy bazzeg!
2011. márc. 22. 23:12
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
biztos hogy nem a kutyaszar izgat a cipő talpán?
2011. márc. 22. 23:12
 3/14 A kérdező kommentje:
nem : )
2011. márc. 22. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:

Ezt lábfétisnek hívják. A fétis minden esetben 1 testrész vagy tárgy, esetleg tevékenységhez való szexuális jellegű vonzódás. Ami azt illeti, sztem a te eseted ebből is kifejezetten súlyos. Ismerek olyat aki rajong a női lábakért, de h a cípők...érdekes, de sztem ez már kissé beteges dolog. Próbálj uralkodni inkább az ilyen jellegű igényeiden, nehogy emiatt utáljanak ki.

"életművész"

2011. márc. 22. 23:17
 5/14 A kérdező kommentje:
de ha egyszerűen jólesik o.O?
2011. márc. 22. 23:19
 6/14 anonim ***** válasza:

a cipője talpát???

ember miféle elfajzódás ez???

és ha belelépett vmi lószarba?xd

te meg lenyalod...

az hogy a női lábakra stb gerjedsz haggyán, de a cipőkre.::S

és a csajok lábszaga is van olyan, ha nem erősebb mint a férfiaké...XD

szal sztem sürgősen neveld meg magad...

2011. márc. 22. 23:26
 7/14 anonim ***** válasza:

a lényeg az hogy csináld de ne vegyék észre. majd ha beleszeretsz valakibe és úgy érzed megoszthatod akkor mond el.

de ha k*rvázol akkor nemcink azok fel vannak ilyenekre készülve és még örülni is fognak hogyha valaki azért fizet hogy a cipőjüket nyalja.

2011. márc. 22. 23:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát azt azért megnézem szarba nem e lépett : )Amúgy az a helyzet hogy pont a lábszagukra gerjedek legjobban : $ és amúgy a női lábakat is szeretem : )
2011. márc. 22. 23:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól lehúztak, pedig szerintem nincs igazuk. Az én pasim is ilyen, és jól megvagyunk. Bár ő csak annak szereti szagolgatni a lábát meg a cipőjét akit szeret. Lehet hogy te is így leszel amint lesz egy lány akibe beleszeretsz. Az én barátom imádja ha napokig nem fürdök, mert jó izzadt lesz a lábam. Máshol azért mosdok:-) És ilyenkor úgy száll, hogy közben a talpam szagolja. Van egy bőrcipőm, amibe már évek óta izzadok nyaranta, ez a kedvence. Ha ezt veszem fel, tuti hogy fél perc múlva áll a farka. A lényeg, hogy lassan vezesd elő ezt a témát annak a lánynak akivel komolyabban akarsz járni. Nálunk is így volt, ha egyből ezzel kezdte volna, lehet hogy világgá megyek, így meg beépült az életünkbe. Sok sikert! 37/nő
2011. márc. 23. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Te kőkemény cipő fétisiszta vagy.

Én is szeretem a női lábakat, és magassarkú cipőket és azok illatát (persze csak azét, akit szeretek), de azért azok talpát nem nyalogatnám.

Párommal szoktunk szado-mazo játékokat játszani, de ott a csak az erre a célra használt cipőt és annak talpát "kell" nyalogatnom.

2011. márc. 23. 11:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!