Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be inkább, akik vastagok, nagy izmokkal, vagy akik véknyak de szálkásak, kis izommal?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
3.
2011. márc. 24. 15:29
 12/24 anonim válasza:
0%
megnézném verekedésben hány kempós meg karatés szerencsétlen verne össze akárkit és mennyi csak állna mint egy fasz. Ha bunyó van úgyse fog eszedbe jutni a sok fogás meg mozdulat..
2011. márc. 24. 15:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem a normális alakú, normális izomzatú srácok jönnek be. A kis véznák se tetszenek, de a body builderektől hányok. A sport által szerzett izom a legszebb.
2011. márc. 24. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

"megnézném verekedésben hány kempós meg karatés szerencsétlen verne össze akárkit és mennyi csak állna mint egy fasz. Ha bunyó van úgyse fog eszedbe jutni a sok fogás meg mozdulat."

Állj ki eggyel szemben, biztos van a környéketeken.

ja, persze, nem fog eszébe jutni bunyó közbe, mi? Elvégre azért tanulja, hogy ne jusson eszébe. Meg nem is ér az egész semmit, tök fölöslegesen oktatják a seregben is a katonákat önvédelemre. Fölösleges, úgyse fog eszébe jutni neki sem, mi? Felfogos hogy néha miket írogatsz?

Inkább úgy tedd fel a kérdést, a sok kigyúrt nyomi mit fog csinálni ha szembekerül egy profi harcművésszel? Elsikoltja magát, "nem ér, ma még nem ettem kreatint", nevetséges

2011. márc. 24. 16:25
 15/24 anonim válasza:
100%
teljesen mindegy...szeressen és legyünk jóban :) ez fontosabb :)
2011. márc. 24. 17:48
 16/24 anonim ***** válasza:
2. típus
2011. márc. 24. 19:28
 17/24 anonim ***** válasza:
vékonyak
2011. márc. 24. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Úristen de szánalmas riherongy a 14:30-as. Süt róla hogy sík, megcsak azért írta mert neki nagy izomagyú gusztustalan csávója van és nem amelett voksolt a többség. Hát hányni tudnék a kokszos barmoktól nem tudom egyes lányok miért buknak rá. blööeee. Egy szálkás fiú sokkal de sokkal szexibb mint egy izomagyú, e fajtából származó ráadásul mind egy bunkó, beképzelt f*sz. Hát ez a véleményem az ilyenekről.
2011. márc. 24. 20:51
 19/24 anonim ***** válasza:

kokszos barmok?? az mit takar...

attól hogy a te pasid szálkás még lehet kokszos;)

minden csicska a kokszal jön lehet genetika és jó kaja és semmi más..

2011. márc. 24. 21:02
 20/24 anonim ***** válasza:
Na vajon mit takar? Azt hogy kokszol és csak felvan fújva, semmi erő nincs benne. Az én volt barátom semmit nem szedett kemény munkával érte el azt ahogyan kinéz és nagyon büszke voltam illetve vagyok rá. Ennyi.
2011. márc. 24. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!