Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatok jó prostikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok jó prostikat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 02:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
www.piroslampa.net asszem :D deha googleba beirod akkor előhoz :D innen akár rendelhetsz is...
2009. febr. 24. 05:36
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Kedves kérdező, felhívtam anyukádat, azt mondta, hogy ha akarod, ma este rád is szán egy kis időt, miután velem már végzett. :)
2009. febr. 24. 10:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Mit szólnál ha ma találkoznánk, megbeszélnénk ezt a dolgot személyesen, megismernénk egymást hisz elég nagy vagy már , hogy megtudd, nem az a fatökű lúzer az apád ahogy eddig édesanyád elhitette veled, hanem én, kedves fiam! Sörözgetünk és kitaláljuk milyen eredetű lehet a korai magömlésed. :P
2009. febr. 24. 12:50
 4/8 Satanné ***** válasza:
61%
"Drága Cimborám",azaz kérdező, amennyire tudod Magyarországon tilos a prostitúció, tehát ha minden áron k...ni akarsz, vagy viseld majd a következményeit, vagy inkább menj el franciaországba, ott törvényesen is örömködhetsz...
2009. febr. 24. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Miért nem barátnőre törekszel inkább?
2009. febr. 24. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Hát ez gáz.. :D
2009. febr. 24. 20:56
 7/8 Atika válasza:
55%
Szerencsétlen.nincs csajod ez gáz.Nem is értem, mi olyan nehéz ezen?:egy kis kultura,kedveség,higénia és már van is barátnőd.ENNYI.
2009. nov. 23. 14:08
 8/8 anonim válasza:
48%
itt
2010. júl. 10. 20:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!