Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratnom nem szereti ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom nem szereti ha a csiklojahoz erek, simogatom. Vajon mitol van ez? Valaki hallott meg ilyesmirol?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Max hallott...

Ha közvetlenül és mondjuk egy ujjal érsz hozzá, akkor fájhat neki. Érzékeny dolog a csikló. Próbáld nagyobb felületen a csikló alatt vagy fölött simogatni(2-3 ujjal), esetleg bugyin keresztül.

2009. febr. 23. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet azért van, mert egyből hozzáérsz. ha nincs rendesen felizgulva vagy nem elég nedves akkor fáj neki. először próbáld meg a kisajkait meg a combtövét simogatni vagy orálisan kényeztetni és csak akkor érj a csiklójához ha már sóhajtozik :) meg érzed rajta h alig várja
2009. febr. 23. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt egy pasim, aki úgy ért hozzá, mint egy hülyegyerek aki betévedt az állatsimogatóba. azt hittem meghalok úgy fájt mindig.
2009. febr. 24. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam ilyet, gyengéd érintéstől is. De hogy mitől lehet nem tudom.
2009. febr. 24. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem szeretem mindig,ha hozzáér egyből a barátom,főleg ha száraz a keze,na meg én is az vok v nem kívánom a szexet.

Próbáld meg gyengéden először bugyin keresztül,aztán inkább orálisan,aztán vesd csak be az ujjad is

2009. febr. 24. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki jobban szereti a hüvelyi izgatást. Vagy a melleit. Engem pl. újabban idegesít , ha a csiklómhoz érnek. Nincs hozzá türelmem. Csináld azt, amit szeret, és kész.
2009. febr. 24. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan, hogy egyszerűen fájt és a gondolatától is rosszul voltam, hogy hozzám érjen ott.

Ha nem síkos, akkor fájhat. Vmint ha erősen dörzsölöd vagy nagyon hátrahúzod a "csuklyáját" és közvetlenül ingerled.

Én pl. úgy élvezem, ha nem közvetlenül a közepét ingerli, hanem kissé balra és nem a közepébe nyúlva. Sok múlik az erősségen, a mozgás gyorsaságán is.

2009. febr. 24. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!