Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek az kiábrándító,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek az kiábrándító, ha összejöttök egy pasival aki 185-190 magas 100 kg közepesen izmos, és amikor lekerül a nadrág akkor csak egy 13 hosszu és 4cm széles szerszámot találtok (persze erektált állapotban:-) )?

Figyelt kérdés
Jah és tudom h sokan azt fogják írni h ez az átlag meg h nem a méret számít meg ügyesen kell bánni vele. Ezeket tudom:-) Csak elsőre kicsit kiábrándító nem?
2009. febr. 23. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem feltétlen. Én már az adatoktól beindulok. Ráadásul tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes, én sem vagyok olyan hű de magabiztos, hisz nem épp a legnagyobb a mellem. Én inkább saját magam miatt izgulnék, és talán jobban is örülnék egy normális méretű pénisznek, amit nem kell 'benyelnem'. Nem vagyok én barlang.
2009. febr. 23. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy is! Szerintem abszolút nem kiábrándító!
2009. febr. 23. 23:57
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Nagy ember kis bottal jár :)

Első pillantásra tuti meglepődnék, és nem tudnék mit mondani, de ha szimpatikus a srác, nem hagynám el, mert az átlagnál kisebb a szerszáma.

2009. febr. 24. 00:01
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Azért az a 13 centi tényleg kicsi
2009. febr. 24. 00:02
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

egyszer volt egy pasim. vadul elkezdtünk vetkőzni hogy szex lesz meg minden. téptük le egymásról a ruhát, nagyon erotikus volt. amikor megláttam a péniszet ott akartam hagyni, mert azt hittem nem áll, és ezt felháborítónak tartottam, aztán egy másodperc után leesett hogy igazából az a farka ami éppen áll. nem hazudok kb 5-6cm volt. akkora volt mint az öngyújtóm.

na az gáz volt. szerintem a tiéd nem vészes.

még mind a mai napig ki vagyok akadva azon a kukin

nem kell paráznod.

2009. febr. 24. 01:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Oh, sztem nem kell aggódnod, egyet értek az első hozzászólóval...;)

De figyelj, ha az eddigi partnereidnek volt melletted orgazmusa, akkor miért aggódsz?...Volt már ilyen kaliberű pasim, hidd el, soknak nem nagyobb:)

2009. febr. 24. 07:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Az igazság az h nem volt eddig olyan sok bnőm, sőt most van az első:-) És pont ez az h nem tudok nála ezzel orgazmust elérni:-)
2009. febr. 24. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Orgazmust 10 cm-es szerszámmal is el lehet érni. Ha a barátnődnél nem sikerült akkor benne van a hiba. Egyébként meg nem mindenkinek a 20 cm-s óriáskifli jön be:D Én kifejezetten a kisebbet szeretem.
2009. febr. 24. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Igen elsőre kiábrándító!

DE másodjára már lehet jó is.:-)

2009. febr. 24. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Te biztos tökéletes vagy, kedves kérdés feltevő!

Nyemkó

2009. febr. 24. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!