Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törpicuur kérdése:
Fiuk! Nektek mi tetszik jobban? Egy sovány csaj akinek kint van a bordája vagy egy olyan lány aki nem dagadt de van egy pici felesleg a pocilyán (nem sok . épp egy pici)
Figyelt kérdés
14 éves vagy 48 kg.. és kb 160-65 cm :DD Fogyni akarok !!! van egy pici felesleg a combomon és a hasamon! Nyárra jó alakot szeretnék :D mit csináljak ?:O2011. márc. 22. 19:06
21/26 anonim válasza:
Sokkal szebbek azok a lányok, akiknek van egy kis pocijuk, de én nem mondanám, hogy ez felesleg. Sőt az nagyon is kell oda.
22/26 A kérdező kommentje:
Jaj nem akarok én anorexiás liba lenni :D vagy model alkat..nem nem dehogyis :DD meg nem vagyok dagadt..csak a pocimon meg a combomon van egy kis felesleg.. ami már nem olyan szép:$$ meg azt is mondták ,hogy azért képbzelhetem ,hogy dagadt vagyok mert a koromhoz képest nagy a mellem ..! oO szerintem ez hülyeség!
2011. márc. 23. 10:50
23/26 anonim válasza:
Szia! A 08:28-as vagyok. Nem kell fogynod, mert nagyon szép lehetsz. Gyönyörű az, ha egy lánynak egy picit kidomborodik a pocija! Te pocid és ilyen?
24/26 anonim válasza:
Azért a vékony lányokat se bántsuk, mert sokaknál alkati.
Viszont tényleg nem a kifutok modelljeire kell adni, ami már túl szélsőséges, hisz azok már egészségtelenül vékonyak.
Te meg sztem így vagy jó, mindenki mondja. Ne ragadj már le ennyire, ilyen apró részleteknél.
25/26 anonim válasza:
Szerintem jó az alakod, ahogy így elképzeltem. 14F Én szálkás srác, 170 cm, izmos has...50kg, tudjátok, hogy az izom nehezebb, mint a háj ;)
26/26 anonim válasza:
Kettő között, ne fogyjál, ha 160 cm mellé 48 kg vagy. Az előző válaszolót nem Péternek hívják?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!