Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívott már valaki titeket telefonon, mikor szexeltetek?
Hogyan beszéltetek vele?
Engem anyám hívott délután, aztán azt sem tudtam, hogy fogjam vissza magam, mert muszáj volt felvegyem, mert azt hitte, a városban sétálok a barátommal.
Alig bírtam beszélni, kész ciki volt.
egy sráccal voltam, amikor felhívta az anyja. előtte azt mondta neki, sétálni megyünk, holott max előtte tudtunk volna sétálni, utána már járni sem bírt egyikünk sem:D
20/F
Engem hívtak már sokszor olyankor:) Leginkább persze barátnők. Nem vettem föl, ennyi a történet. Persze volt amikor fel kellett vennem, mert fontos hívás volt, de próbáltam normálisan beszélni.
Volt olyan is, hogy barátnőmet hívtam, és furcsa volt a hangja. Rákérdeztem, és mondta is, hogy éppen szexel:)
Hát, nálunk cinkesebb is történt...
Anyám hálószobája, a mienk alatt van. És este, mikor párommal épp ment a menet, az anyám felhív telefonon, én meg azt hittem baj van és felkaptam. Erre beleszól:
"Ezt ilyenkor kell csinálni?"
Na, b*szdmeg...
Párom úgy felkapta a vizet (érthetően)... de mondjuk anyám lökött, szóval, voltak ennél cifrább ügyei is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!