Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratnom tegnap ugy megcsina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom tegnap ugy megcsinalt ketszer is hogy most faj a farkam, foleg ha a bort felhuzom. Ez normalis? Vagy valami bajom lett? Mit tegyek elmuljon Felek holnap este is fog fajni hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem értem mi az hogy megcsinált.

Azt se tudom mi lehet a problémád, de én az ilyeneket megbeszélem barátnőmmel. Ha csak szex után fáj, akkor nem lehet nagy gond, túl nagy terhelésnek lett kitéve :D

2009. febr. 23. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán durván és erősen csinálta, kérd meg, hogy finomabban tegye. Viszont amíg (néhány nap) érzékeny nem ártana pihentetni a dolgot.
2009. febr. 23. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
A megcsinalton azt ertettem hogy meglovagolt. 2 szer is hogy 2szer mentem el
2009. febr. 23. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kenegesd valami jó kis zsíros, bőrtápláló krémmel, mondjuk Nivea. Lehet, hogy nem volt elég nedves a cuccos és kidörzsölődött a bőr. És igen, egy kis pihi kell akkor neki ha fáj tőle. Nincs véletelnül kezdődő fitymaszűkületed? Ha máskor is így fog fájni, menj el dokihoz, érdemes megnézetni.
2009. febr. 24. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinált, hát ez nagyon tetszik...:D:D:D

Semmi bajod nem lett, csak túl lett terhelve...Vannak rajta vékony vörös csíkok, amik szabálytalan alakban (mint az erek), futnak végig a szerszámodon? Akkor csak egyszerűen meg lett erőltetve, pihenj vele pár napot...Hogyhogy hogy mond el? Közöld vele, hogy nem lehet, mert fáj és kész:D

2009. febr. 24. 08:02
 6/6 anonim válasza:
100%
Az normalis,nincs semmi komoly csak sok volt a peniszed szamara meglatod egy ketto rendbe jon
2009. febr. 24. 15:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!