Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék jobb legyen mindkettőnknek?
Figyelt kérdés
Párom nagyon hamar elmegy ,mit tehetnék ez ellen?! 10hónapja vagyunk együtt , ez csak mostanában vált rendszeressé nem bírja szinte 20percig se :( Engem nem túlságosan zavar hiszen én így is nagyon szeretem... de tudom őt nagyon zavarja legbelül !!! mit tudnék ellene tenni? vmi praktika ? vmi trükk? bevált dolog? HELP:(
én csak a legjobbat akarom neki...bármit megtennék hogy máshogy legyen:)
2011. márc. 22. 15:41
1/4 anonim 

válasza:

20 percig bírja csak?! Hogy lehet ilyen?
Az én párom ha 5-10percig bírja már boldog vagyok. Első két lövése a gatyába megy, mert akkor 1-2 perc neki a boldogsághoz. Szerintem örüljön, hogy addig is bírja és ilyenek ne zavarják őt.
2/4 anonim 

válasza:

A 20 perc honnantól számítva? Onnét, hogy bedugja neked? Mert ha igen, akkor az bőven elég kell legyen, simán hosszabb az átlagosnál.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok eddig bírta 1óráig is:) mindenen rendben van őt szeretem a legjobban senkit soha ennyire!! bármibe segítenék neki.. !! de már magamba keres a hibát hogy túlságosan letámadom vagy önző lennénk!! nemtudom mit tehetnék:(
2011. márc. 22. 16:15
4/4 anonim 

válasza:

Nekem is ilyen a párom, hogy régebben bírta egy óráig is(magát az aktust) de mostanában csak ritkán.Azt mondja ha van kedve, hogy hosszú legyen akkor visszatartja párszor szex közben, hogy ne menjen el.Mikor meg nem akarja akkor elmegy hamarabb.Szóval lehet a párod is így csinálja.Csak nem mondja el.Az én pasim mostanában nagyon sokat dolgozik és hulla fáradt szokott lenni, ezért tempoózik kicsit.Én nem bántom érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!