Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Jó érzés az ha nyalják a seggeteket, vagy ha ujjal dörzsölik, esetleg óvatosan egy ujj be is kerül?
Köszönöm segítséged.
És mennyire kell ezt óvatosan csinálni?
Ha pl közbe orálisan is kielégítem úgy még jobb lesz a hatás? Persze mikor már csak az ujjam van ott, vagy ha pl kézzel elégítem ki és úgy nyalok.
Szeretném páromnak ezt megcsinálni, mert látom rajta, hogy benne lenne, és szeretnék neki örömet okozni vele:)
Én úgy gondolom, hogy nincs ezzel semmi gond ha a lány is próbál így örömet okozni, nem csak a srác. :)
Én már kényeztettem a Szerelmem fenekét, neki jól esett nagyon! Pedig én azt hittem nem fog neki bejönni, de azért nem csináljuk rendszeresen, sőt kifejezetten ritkán izgatom a fenekét, de mindig jól esik neki. Én nyaltam is neki, ujjal is izgattam... és igen, rendszeresen tisztálkodik ő is, úgy hogy semmi gáz nem volt.. ez kb. ugyan olyan mint amikor a srác izgatja a lány seggét, akkor is be dugja az ujját, ő is ugyanúgy szokott kakálni, (csak hogy ne mondjak csúnya szót..:D) de ha rendszeresen tisztálkodik, meg mossa a segglyukát alaposan, akkor ebből semmi rossz dolog nem származhat...
Kérdező nektek meg jó szórakozást a Párotokkal ;-)
17/L
Szerintem jó érzés, én általában benne vagyok mindegyikben. Főleg úgy, ha közben a péniszével is foglalkozol tényleg. Tehát nyalás közben a kezeddel vered és izgatod, ujjazni pedig szopás közben kezded nagyon finoman. ;)
25/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!