Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez baj lehet? Késöbbiekben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj lehet? Késöbbiekben árthat nekem? Min/mit kéne változtatnom?

Figyelt kérdés

Nem voltam még nővel eddig. Önkielégítést végzek szinte minden nap. Ugye tudjuk hogy nem jó ha az ember hamar megy el. De én verésnél elm,egyek max. 5 perc alatt. De tudnám tartogatni akár 20 percig is, de ugy vagyok vele h felesleges "időpazarlás" és legyne meg gyorsan az érzés aztán jóvan... meg videóra, meg képre nem is olyan húú de izgalmas. Ez lehet a késöbbiekben gond? Valamint ti verés közbe mikor mentek el vagy mire gondoltok és mire veritek?? És meddig?? :) Köszi előre is.

F

2011. márc. 22. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de attól elmondom a véleményemet.

Lehet, hogy "felesleges időpazarlásnak" érzed, de nem az, ugyanis ha majd oda kerül a sor, hogy lefeküdhetsz egy lánnyal, akkor nem igazán fogod bírni ott sem 5 percnél tovább. Tehát jobban jársz, ha visszatartod először csak egy-két percig, aztán majd egyre tovább.

Am. hány éves vagy?

2011. márc. 22. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd rájössz, hogy annyira jó lánnyal csinálni, nem is akarod abbahagyni! Akkor a 25 perc is kevés lesz.
2011. márc. 22. 16:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!