Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj lehet? Késöbbiekben árthat nekem? Min/mit kéne változtatnom?
Nem voltam még nővel eddig. Önkielégítést végzek szinte minden nap. Ugye tudjuk hogy nem jó ha az ember hamar megy el. De én verésnél elm,egyek max. 5 perc alatt. De tudnám tartogatni akár 20 percig is, de ugy vagyok vele h felesleges "időpazarlás" és legyne meg gyorsan az érzés aztán jóvan... meg videóra, meg képre nem is olyan húú de izgalmas. Ez lehet a késöbbiekben gond? Valamint ti verés közbe mikor mentek el vagy mire gondoltok és mire veritek?? És meddig?? :) Köszi előre is.
F

Én lány vagyok, de attól elmondom a véleményemet.
Lehet, hogy "felesleges időpazarlásnak" érzed, de nem az, ugyanis ha majd oda kerül a sor, hogy lefeküdhetsz egy lánnyal, akkor nem igazán fogod bírni ott sem 5 percnél tovább. Tehát jobban jársz, ha visszatartod először csak egy-két percig, aztán majd egyre tovább.
Am. hány éves vagy?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!