Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek hogy azért nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy azért nem akar lefeküdni velem a barátom mert kicsi a mellem. Lehet benne valami?

Figyelt kérdés
(80-asnál kisebbet használok)
2009. febr. 23. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
hány éves vagy?
2009. febr. 23. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
80-asnál kisebbet melltartóra írtad? Mert az lehet 75C,D és az már nem olyan kicsi. Főleg, ha fiatal is van. De lényegtelen, hogy mekkora. Ha komoly a kapcsolat, akkor nem érdekli a srácot a melled mérete, mert úgy szeret és úgy kíván, ahogy vagy.
2009. febr. 23. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a nagyon pici cici nem izgató. elképzelem, ahogy a csajszi lovagol a srácon tök laposan esetleg a puncija is borotvált pont mint egy pisis kislány. ezt persze a totál 0 cicire értem
2009. febr. 23. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg nem túl nőies, de még nőhet. És a 70-75-ös melltartók már nem olyan picik.
2009. febr. 23. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem számít, ezért tuti nem nem fekszik le veled!
2009. febr. 23. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, ha kicsi is, de nem lógós, hanem szép formás, akkor az nagyon izgató tud lenni, nekem legalábbis, de ezt a pároddal kellene megbeszélni:)
2009. febr. 23. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ezen tényleg ne stresszeld magad. pláne ne is tégy említést róla a barátodnak. a tapasztalatok azt mutatják h a lányok 99%ban beképzelnek vmit maguknak ami miatt nem tudják elengedni magukat, és ha ezt felhozzák a barátjuknak akkor a srác igencsak megrökönyödik, mivel ő még hasonlóra se gondolt soha. pl. folyton azon paráztam h biztos túl nagy a fenekem és nem tetszem neki amikor egyszercsak közölte h nekem van a legszebb fenekem a világon, imádja h ilyen kerek és izmos :) egyébként a srácok is képesek a hülyeségen rágódni; másfél évig azon idegesítette magát a barátom h máshogy áll a pénisze mint ahogy kéne és én már tuti észrevettem. annyira röhögtem h kiestem az ágyból, nekem soha nem tűnt fel ilyesmi :D:D nem is zavar mert szeretem így természetes, elfogadom ahogy van.

hidd el ha szeret akkor akár 3 füllel is elfogadna :D:D

2009. febr. 23. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi mellem van, de eddig nem volt rá panasz. Csak néha problémázok miatta, amikor 1-2 ruha nem áll jól emiatt. :D
2009. febr. 23. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
en kis melleket szeretnek.. elhiszed?
2009. febr. 24. 02:25
 10/11 A kérdező kommentje:

16 éves leszek és sportolok és attól is félek h ez miatt nem nő mert azért a korosztályomban azért kicsit eltörpülök

köszönöm mindenkinek jól esett :D

2009. febr. 24. 19:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!