Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tortent mar veletek hogy sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tortent mar veletek hogy sex kozben ratok nyitottak?

Figyelt kérdés
Elmeselitek?:)
2009. febr. 23. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajna igen. Anyám nyitott ránk, de a mai napig nem tom, hogy nem esett le neki mit látott :) Az oldalunkon feküdtünk, a párom épp hátulról próbálta becserkészni a lompost...Mindketten pucéran, a takaró lerúgva. Anyám kopogott, mindketten a takaróért nyúltunk, de nem tudtuk, mit látott mindebből. A lényeg, hogy anyám úgy tudta szűz vagyok és később mentem dokihoz tabit íratni és anyám a lelkemre kötötte, hogy szóljak, hogy szűz vagyok. Ebből derült ki, hogy nem esett le neki, mit látott vagy pedig elég gyorsan kaptuk magunkra a takarót :) Halál para voltam akkor, hogy atyám, lebuktunk és vér ciki, hogy ránk nyitott. Kellemetlen szitu, az tuti!
2009. febr. 23. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1.A sógor!

Ment a játék,lábam a srác nyakába és a lendület hevében lukattévesztett!Úgy popsiba rakta véletlenül,hogy felüvöltöttem!

A sógor szobája pont az övé mellett van.

Rohant mint az örült,hogy miért üvöltök mi a baj?

Mikor látta,hogy min ügyködünk csak odavette,hogy "használj valami olajat,akkor nem fáj,nem visongat!

2.Anyám legjobb barátnőjének a fiai jöttek húsvétkor locsolni!

Hát,olyankor nem szokás kopogni!

Lehet ők mégis fognak ezekután!

3.Az anyós

Megetettem a kislányom és fölvittem aludni.

Jött utánunk "apa" is!

A kicsi még gügyögött,de gondoltuk úgyis hamar elalszik,hát anyós másképp gondolta és miközben mi nyomtuk világos nappal az ágyban őszépen felvette és kisétált vele!

Életem legnagyobb égéseI

M

2009. febr. 23. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
2009. febr. 23. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Marha jót röhögtem, köszike! :) (1. voltam)
2009. febr. 23. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A paromon fekudtem, igaz csak felig meztelenul. kopogas nelkul megerkezett az anyukaja. A parom penztarcajat kereste. a parom helybol kitanacsolta az anyukajat a konyhaba mondvan, hogy ott a penztarca. Persze nem volt ott. igy nemsokara visszajott az anyu, de adig mar minden a legnagyobb rendben volt:P Nem vett eszre semmit, vagy nem akart eszrevenni semmit:) visszajelzest nem hallottunk:P
2009. febr. 23. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1bátyám:oldalt feküdtünk a barátommal(Így sexeltünk),kb 5perc után bejött a bátyám részegen.Persze takaró volt rajtunk,kb 10perscig beszélgettünk így,nem igazán akart kimenni.Közben persze vigyorgott.

2anyám:akkor is így voltunk,kopogott aztán 1ből benyitott,de szerintem nem vett észre semmit.

3apu:ugyanígy történt mint az anyámnál.

4ikertesóm:Ő ebből nem maradhat ki.Mai napig ránknyit,persze van amikor nem veszi észre.Néha szólunk neki hogy kapcsoljon már.

A bátyámra nemrég én is rányitottam.Nekem elég égő volt.10percig kiabáltam neki,aztán kopogtam kb 1-2 percig,végül benyitottam.Hát szólhattak volna hogy ne zavarjam őket.

2009. febr. 23. 23:40
 7/8 anonim válasza:
100%

Hát többször is....

1: Nyár közepén sehol senki, kutyák kenelben, kapu tárva-nyitva...én és a barátnőm akció, ajtók, ablakok tárva nyitva, takaró kanyarban és megérkezik a főnököm! " Őőő azt hiszem visszajövök olyan 20 perc múlva. -Hát mostmár cseszheted!" Ez a dialógus életem végéig el fog kísérni:D

2: Anyu beront hozzánk, gyerekek reggeli... lány épp lovacskázott! Kicsit ciki volt....:D

3: Anyósjelőlt hazajött munkából én "könyékig" a lányban. Anyunak leesett, hogy a pici kis lánya már többé nem szűz.:D

4: Unokatesó... de szerencsére nem látott semmit, ellenben én nyitottam már rá, ahogy babusgatta a bohócot.:D

5: Nagymamám :S. Besikít, hogy jó éjszakát gyerekek.:D A lány épp dzsondzsolázott... reggel meg küldte mama, hogy de sokáig fent voltatok, beszélgettetek mi?! Mikor legközelebb itt aludt a lány, adott egy sötételő függönyt, hogy tegyük fel az ajtóra. Nem is kapcsolt ám az öreglány.:D

2009. febr. 24. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Az akkori barátomnál történt. Az anyukája a létező legrosszabbkor nyitott be egy tálca süteménnyel, hogy nekünk hozta. Kínos csend.. Anyukája megkóstolta a sütit és közben hallgatott. Barátom ekkor megszólalt : Anya kimennél? A válasz ez volt: Persze. És kiment. Életem legcikibb élménye volt. :D
2009. márc. 1. 16:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!