Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki valamelyik budapesti gyógyfürdőben?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel kipróbálnánk,hogy milyen vízben dugni. Kicsit félünk, hogy lebukunk, vagy ránkszólnak. Valakinek van ilyen tapasztalata?2011. márc. 22. 11:01
1/13 anonim válasza:
Az öreg taták ott buzulnak a gőzben, ha nekik megy akkor nektek is fog xD
3/13 anonim válasza:
Vízben? Javaslom otthon a fürdőkádat.
4/13 A kérdező kommentje:
A múltkor az egyik kisebb fürdőben voltunk, déltelőtt volt, rajtunk kívül csak egy idősebb férfi volt ott. Nagyon beindultunk, de mégse hatoltam a puncijába, mert féltünk hogy a férfi ránk szól.
Szerintem nagyon jó lenne egyszer a vízben szexelni.
2011. márc. 22. 11:12
6/13 anonim válasza:
Ha szeretne a barátnőd valami jó kis fertőzést, akkor hajrá.
7/13 anonim válasza:
Inkább nyáron próbálkozzatok a Balatonban sötétedés után :)
A fürdőkben nagyobb a fertőzésveszély és sokkal valószínűbb hogy meglátnak, odaszólnak stb..
8/13 anonim válasza:
Én mint nő, a fertőzésveszély miatt tuti, hogy nem vállalnám be senki kedvéért sem. Nem kellemes ám kikezelgetni a különböző női bajokat:(
9/13 anonim válasza:
Én szexeltem már vízben, kicsit fura, de érdemes kipróbálni. Én inkább azt ajánlom, hogy tóban próbáljátok ki, könnyebb olyan helyet találni, ahol kevés az ember, meg egészségesebb is. A termálfürdőben nagyon sok bacilus lehet, úgyhogy csak óvatosan. És azért lehetőleg olyan helyre menjetek, ahol nincsenek emberek, mert szerintem senki nem venné szívesen ha leállnátok mellette szexelni.
10/13 anonim válasza:
Ha már vízbe akkor inkább otthoni fürdőkád. A tóba meg a termálba is lehet fertőzést kapni. AZ otthoni kádban talán nem :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!