Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelt már valaki valamelyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelt már valaki valamelyik budapesti gyógyfürdőben?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel kipróbálnánk,hogy milyen vízben dugni. Kicsit félünk, hogy lebukunk, vagy ránkszólnak. Valakinek van ilyen tapasztalata?
2011. márc. 22. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az öreg taták ott buzulnak a gőzben, ha nekik megy akkor nektek is fog xD
2011. márc. 22. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:
A vízben?
2011. márc. 22. 11:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Vízben? Javaslom otthon a fürdőkádat.
2011. márc. 22. 11:10
 4/13 A kérdező kommentje:

A múltkor az egyik kisebb fürdőben voltunk, déltelőtt volt, rajtunk kívül csak egy idősebb férfi volt ott. Nagyon beindultunk, de mégse hatoltam a puncijába, mert féltünk hogy a férfi ránk szól.

Szerintem nagyon jó lenne egyszer a vízben szexelni.

2011. márc. 22. 11:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Variatio delectat !
2011. márc. 22. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha szeretne a barátnőd valami jó kis fertőzést, akkor hajrá.
2011. márc. 22. 12:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Inkább nyáron próbálkozzatok a Balatonban sötétedés után :)

A fürdőkben nagyobb a fertőzésveszély és sokkal valószínűbb hogy meglátnak, odaszólnak stb..

2011. márc. 22. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Én mint nő, a fertőzésveszély miatt tuti, hogy nem vállalnám be senki kedvéért sem. Nem kellemes ám kikezelgetni a különböző női bajokat:(
2011. márc. 22. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szexeltem már vízben, kicsit fura, de érdemes kipróbálni. Én inkább azt ajánlom, hogy tóban próbáljátok ki, könnyebb olyan helyet találni, ahol kevés az ember, meg egészségesebb is. A termálfürdőben nagyon sok bacilus lehet, úgyhogy csak óvatosan. És azért lehetőleg olyan helyre menjetek, ahol nincsenek emberek, mert szerintem senki nem venné szívesen ha leállnátok mellette szexelni.
2011. márc. 23. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha már vízbe akkor inkább otthoni fürdőkád. A tóba meg a termálba is lehet fertőzést kapni. AZ otthoni kádban talán nem :D
2011. ápr. 17. 21:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!