Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek kellene olyan pasi aki sokáig bírja a szexet? A többi lent
Egy nőnek kellene olyan pasi aki sokáig bírja a szexet
akár órákig is többszörös orgazmust is tud okozni.
De nem egy kimondottan jó pasi?Az ördögtől szebb 1 fokkal.
Arra gondolok ha valamelyik barátnőjétől megtudná hogy mit bír az a pali akkor foglalkozna vele??
Nem hencegés csak kíváncsi vagyok!!!!!!
30/F
A férfiak nincsenek azzal tisztában, hogy a nők 90%-a nem élvez el a vaginális behatolástól.
Ergo bírhatod akármeddig... Én is a jó pasit választom, aki orálisan örömöt tud okozni, és lesz*rom, hány percig bírja, ha előtte elélveztem másképp.
ma 10:47
Osztom a véleményed és egyetértek!!! :)
25/N
Mit jelent,hogy nem egy kimondottan jó pasi? Mert ebbe a kategóriába beletartozik, egy átlagos kinézetű férfi is.
Az meg szerintem rendben van!
Egyébként sokmindentől függ. Természetesen ha két srác egyformán kedves de külsőleg az egyik helyesebb, egyértelmű melyik a befutó. De egy átalgos, kedves pasit inkább választanék, mint egy beképzelt, de jópasit. Inkább a jelleme fontos, nem az,hogy meddig bírja a szexet. De ha már a szexnél tartunk, nem az időtartam a fontos, hanem a minőség. És bár nagyon fontos a szex, de nem ez az a szempont, ami alapján a legtöbb nő párt választ.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!