Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel dobhatnám fel a maszturbálást? Lány vagyok.
a kistükör nem rossz ötlet. néha én is szeretem látni, tudni, hogy duzzad meg, hogy néz ki, mit lát, kóstol a párom, stb.
igazából, simán kézzel is lehet trükközni, eszköz nélkül. csináld úgy, ahogy még nem. kísérletezz.
mutató-középső-gyűrűs ujjadat egymás mellett összeszorítva, mint egy nagy nyelvvel simogasd magad, lassan és erőteljesen. és az ujjaid közé "csippentsd" be a csiklód, a kisajkaid néha. ez engem szinte mindig kikészít. akkor is, ha magamnak csinálom, akkor is, ha a párom kényeztet.
vagy ha eddig egy kézzel csináltad, próbáld kettővel. két ujjal ujjazod magad, lassan, mélyen, a másik kezeddel meg ingerled a csiklód, nagyon finoman rezgetve.
esetleg csikló körül széthúzod a bőrt és ujjheggyel néha hozzá-hozzáérsz a gyöngyhöz, na így még több idegvégződést vonsz be a játékba. :D
hajrá. :)
vagy vegyél egy vibrátort és egy adag síkosítót. nem muszáj rezgőre állítani, anélkül is nagyon jó. ;)
Én párnát használok és az ágyamban csinálom, de hallottam arról is hogy a zuhanyrózsa is fenséges lehet. Amúgy az előzőnek jó ötletei voltak, Kár hogy nem próbálhatom ki mert még szűz vagyok :-/
20 éves lány
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!