Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan 15-20 év körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 15-20 év körüli lány aki szívesen tökön rúgna? : ) Nem tudom miért de tetszik, és felizgat: $ Voltatok ilyen helyzetben? :O Lányokat is felizgathatja a dolog? : )

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
annyira felizgatna,h izgalmamban eltörném az orrát.
2011. márc. 21. 22:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Azért izgat fel mert intim dolog, még ha fáj is. Nem szégyen. Főleg ugye úgy ha direktben csinálja, mert akkor ezzel az erővel kézzel is csinálhatná akár.

Igaz ha még nem rúgott tökön lány nem tudhatod tényleg olyan jó lesz e mint érzed. Ja és persze lehetsz mazochista.

XxD

2011. márc. 21. 22:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Rúgott már tökön nem is egyszer és nem is egy lány és élveztem : $
2011. márc. 21. 22:31
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
TE valamilyen perverz barom vagy?????????? Szívesen pofán baszlak szeneslapáttal, remélem arra is felizgulsz:D:D:D:D::D:D:D:D te elmebajos majom:D
2011. márc. 22. 10:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de szívesen tökön rúglak vasalt bakanccsal.
2011. márc. 22. 10:33
 6/15 anonim ***** válasza:

én szivesen tökön rúglak úgy hogy kiesik a szemed:D

áá mekkora egy f@szopó vagy el se hiszem:)

22/f

2011. márc. 22. 10:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, menj az utcán csajokhoz, vegyel a fejedre egy vedősisakot, es fogd meg a cicijüket,paskolj a fenekükre, állj eléjük és magyarázd nekik el, hogy így meg úgy beraknád nekik a lompost...ja és állj terpeszbe.
2011. márc. 22. 13:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Hol laksz? Én tökön rúglak, de csak ha mást nem kérsz, mármint semmi testi kontaktus nem lenne, csak egy tökönrúgás és kész, felőlem aztán utána ki is verheted, ha tudod... :) De mennyit fizetnél?

5000?

2011. márc. 22. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
készvégem XDDDDDD Acélbetétessel jólsez? :'D
2011. márc. 22. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia 16/L vagyok. És végre egy normális válaszoló is.

Én szivesen tökön ruglak szépen finoman közbe ha izgatna a talpammal izgatnám a nemi szerved és lehetne má is esetleg kiverem neked stb.. közbe ha szereted finoman csókolgatoma nyakad.:) NEM KAMU VÁLASZOLÓ VAGYOK! Nógrádmegyében lakom.

2011. márc. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!