Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy míg a tinikék a kopasz p*ncika mellet voksolnak az érett csinos nők a szőrös n*nák mellett vannak ami izgatóbb a férfiaknak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 21:40
1/10 anonim válasza:
En sem tini nem vagyok, sem szoros.... Szerintem hulyeseg a kerdes, nem kor, hanem izles valogatja.
2/10 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
3/10 anonim válasza:
A mai fiatalokban az a hit él, hogy ˝fúúúúúúúúúúúúúj szőőőőőőőőr˝ Én jobban szeretem lecsupaszítani, de nem oltom le azt aki otthagyja. Pár évvel ezelőtt senki nem szedte..Madonnáról is vannak szőrőshónaljas képek....szóval a világ ilyen.
4/10 anonim válasza:
más korosztály, ők így nőttek fel..
6/10 anonim válasza:
én nem vok tini, mégis szedem...ízlés kérdése, kinek mi tetszik.
7/10 anonim válasza:
31 évesen nem vagyok tini, de nekem lézeresen kezelt teljesen csupasz puncim van. Én így érzem jól magam.
8/10 anonim válasza:
Én sem vagyok tini, 23 éves vagyok és nekem is a csupasz punci tetszik.
10/10 A kérdező kommentje:
A Német nudistákon meg győződhettek a többsége szőrös.
Én 28 vagyok szőrös mentes, de a Németek kiüldöztek a nudistáról ezért, amiért már nem járok oda. Csak a vélemények miatt tettem fel e kérdést . Köszi a válaszokat.
2011. márc. 22. 10:42
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!