Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy nem a megfelelő "lyukba" dugtátok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 21:36
1/10 anonim 

válasza:

aha véletlenül a fülébe ment , nem tudom hogy történhetett
2/10 anonim 

válasza:

Véletlenül a kijáratba? Az elég szűk általában nem? mintsem hogy csak úgy véletlen becsusszanjon oda....
3/10 anonim 

válasza:

Nekem mindkét lyuk "megfelel" szóval nem.
4/10 anonim 

válasza:

Dehogy is! Nekem mindegyik megfelelő, amibe belefér és a lányon van.
5/10 Moszuke 

válasza:

hát volt nem 1x.. és lesz is tuti, de a záróizmok végzik a dolgukat és nem cuppan be a bré oda ahova nem való.
6/10 anonim válasza:
én véletlenül egy miteszeres pórusába dugtam be
7/10 anonim 

válasza:

Ja, véletlenül nem az övébe, hanem a legjobb barátnöébe dugtam be...
8/10 anonim 

válasza:

Igen, a barátnőm pasijával többször is előfordult, hogy eggyel hátrább tette be a barátnőmnek :S Hát istenem, majd' 40 évesen már nem lát olyan jól az ember :D Még szerencsém, hogy én anno nem feküdtem össze vele :)
9/10 anonim 

válasza:

igen, egyszer a szomszéd asszonyéba tettem be.
10/10 anonim 

válasza:

nekem egyszer az exem tette félre, mikor hátulról csináltuk, és a nagy hévben odavágta. össze is csuklottam a fájdalomtól:D elég sokáig fájt még utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!