Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha egy csaj nem elégíti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy csaj nem elégíti ki orálisan a barátját?

Figyelt kérdés
Ha a csaj kellemetlennek érzi a dolgot.
2011. márc. 21. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem baj, bár embere válogatja, melyik srác hogy reagál erre. Ha tényleg szeret, nem ezt helyezi előtérbe.

Én se elégítem ki túl gyakran orálisan a barátomat, mert nagyon nem szeretem a sperma ízét, ez van, nem mindenkinek jön be. De ha nem a számban megy el, akkor semmi bajom az orállal.

De beszéld meg a barátoddal inkább, hogy őt ez mennyiben zavarja, elvégre egy párkapcsolat egyik alapja a megfelelő kommunikáció. Beszéljétek meg és kössetek kompromisszumot.

2011. márc. 21. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Barátoddal beszéld meg, egyénfüggő, vannak önző szexcentrikus pasasok, akiket ha nem sz*psz le elhagynak, az ilyentől viszont jobb is megszabadulni. Van a másik, aki téged szeret, és századrangú kérdésnek tartja, hogy te csinálod-e vagy sem, nem dől össze tőle a világ.
2011. márc. 22. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:

"Barátoddal beszéld meg, egyénfüggő, vannak önző szexcentrikus pasasok, akiket ha nem sz*psz le elhagynak, az ilyentől viszont jobb is megszabadulni."

Ez nem éppen így van... Aki ilyen, az ilyen. Ez nem szexcentrikusság. Ez a mai világban alap. De ha két ilyen eltérő igényű ember nem tudja összehangolni ezt, és intelligensek, akkor általában BELÁTJÁK hogy ez így nem megy és AZÉRT szakítanak, nem azért mert elkezdik egymást osztani, hogy "Józsi te hülye szexmániás" meg "Julis te hülye frigid"...

2011. márc. 24. 11:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!