Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pelus fetish egy tizenéves fiún cuki, vagy nagyon gáz?
Pelus fétis, háát fura.
De engem semmi nem zavar addig míg a két tagnak, akik októjálódnak egymással, azoknak megfelel.
No lássuk csak. Szóval szexuális izgalmat okoz a pelenka mint az a tisztasági fogyóeszköz, ami a székletet hivatott visszatartani a külvilágtól, azáltal, hogy inkább szétkeni a seggeden.... Ez elég bizarr!
Na ja meg majd biztos: Nem rólam van szó!... Egy barátom,.... őőő... az apjának kell.... igen, igen... vagy mégse, az unokatesójának van ilyenje aki külföldön él,... és én nem is ismerem, csak hallottam hogy neki van ilyenje...
Ez legalább annyira undorító, mint amikor két homokos csókolózik!
Szerintem meg mindenki azt csinál és hord amit akar. Ha neki jó, kit érdekel? A homikkal is csak akkor van baj ha mennek magukat mutogatni. különben odahaza azzal akivel akar.
Nem így a pedofilok és az erőszaktevők. NA AZOK elmebetegek.Mások szenvedésére izgulnak...pföjj!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!