Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora volt az eddigi legkisebb szerszám, mellyel dolgotok volt? Illetve milyen volt?
kb 2 cm.
Nem volt dolgom vele. Mivel is?
HA újjazod magad akkor elélvezel?
HA nyalnak akkor elélvezel?
Ha a kérdések valamelyikére igent adtál akkor nem mindegy hogy neki mekkora mert tud neked orgazmust okozni. Emiatt ne légy vele lekezelő.
Mekkora egyebkent kb. a baratodnak??
Es miert felsz mar elore? Ne allj hozza ilyen negativan, mert egyreszt siman lehet jo vele a szex, masreszt ha tenyleg olyan kicsi a baratod penisze, akkor gondolom eppen elegge frusztralja ot is a dolog es izgul, hogy jo lesz-e neked...ne erosits ra a fursztraciojara meg te is az aggodalmaskodassal, mert az csak tovabb rontja a helyzetet!!! Szerintem...
Hüvelykujj méretű... Akkor nem kaptam elő a mérőszalagot, de most:-) 6cm a hossz, az átmérője sem volt több egy átlagos női ujjnál és ez a "menetkész" állapota volt.
Többször nem láttam a fiút, tudtommal egy tizenéves lánnyal jött össze 30 évesen, a lánynak ő volt az első, tehát neki nem volt összehasonlítási alapja és elégedett párt alkotnak azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!