Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek szokott a párotok a punciszőrötökre élvezni?
Figyelt kérdés
Én szeretem ha ráélvez a szőrömre. Szeretem ha spermaillatú marad a pinám.2011. márc. 21. 19:30
1/15 anonim válasza:
És csak ott szereted? A testeden máshol, vagy akár az arcodon nem? :)
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
4/15 A kérdező kommentje:
Na mindegy. Csak érdekelt,hogy más párok is szokták-e így befejezni a szexet.
2011. márc. 21. 19:45
5/15 anonim válasza:
Szoktuk,de utána letörlöm és nem marad olyan...
6/15 anonim válasza:
oh, szóval nem csak én szeretem ha a párom különböző testrészei sperma illatúak maradnak? wow :))
te csak a punci szőrödnél szereted ha sperma illatú marad? :)
25/F
7/15 anonim válasza:
Én a párom testére verem. Teljesen bevadul tőle. Viszont az övé nem olyan szőrös! Borotválásra még nem gondoltál? :)
Ja és arcra is szokta mnéha. Esetleg fenékre, vagy puncira.
9/15 anonim válasza:
inkább minthogy a seggszőrödre élvezzen...
10/15 anonim válasza:
A 40 milliós kérdés:
Milyen hangja van a repülő punciszőrnek???
???
pöh-pöh XDXDXDXDXDXDXD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!