Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért írnak a kislányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írnak a kislányok mindenféle marhaságot?

Figyelt kérdés
Nem egyszer lehet olyat olvasni,hogy 13 éves kislány és ő 20-szor el tud menni és aztán meg kérdezgeti, hogy ez normális-e vagy sem. Nem nem normális, nekem 30 az átlagom. :P :D Szerintem soha nem volt nekik még jó pasival és csak vmi másra hiszik azt, hogy az volt. Szerintem a pasiknál is már sokszor "szenvedés" a 3. 4. Ha 20-szor elmenne egymás után akkor az tuti,h nem egy napba telne bele. :D
2011. márc. 21. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert simán nagy szájuk van.

Egyszer kétszer majd megszívják oszt majd megtanulják hogy be kell fogni a kis csőrüket.

2011. márc. 21. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Jelentem, itt vagyok.

18F

3/7 anonim ***** válasza:
nemistudják mitbeszélnek.
 4/7 anonim ***** válasza:

Na ez nem ide xD

Jelentsétek.

2011. márc. 21. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi. Azt bírom, amikor azt írják a kérdésük végére, hogy pl.: 15/N

:D

Könyörgöm, egy 15 éves hol lenne már nő?

2011. márc. 21. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

az semmi h hülyeséget irnak de a multkor volt itt 2 kérdés és azt kérdezték h ujjazástól és seggbedugástól lehetnek-e terhesek XDXD

hááát én nem csinálnám olyan csajjal aki azt hiszi h a szopástól ikrei lesznek :)

2011. márc. 21. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

19:08

mért ne lenne nő???? ha punci van a lába közt akkor nő, akkor is ha 5, ha 15, v ha 25 éves is. a nő az nő

az már meg lényegtelen h a nőn belül gyerek v felnőtt

sztem

2011. márc. 21. 20:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!