Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan prostik, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan prostik, akik válaszolnak emailre is?

Figyelt kérdés

Minek adják meg az emailjüket,ha nem válaszolnak rá?

Hol találok közlékenyebbeket?

2011. márc. 21. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
figyelj a 35ös mellett olyan közlékenyeket találsz e-mailt se kell nekik küldeni
2011. márc. 21. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem mered felhívni se hogy fogod megdugni? :DD

Ha süketnéma vagy, akkor visszavontam, különben nyomi vagy :D

2011. márc. 21. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én poénból írtam egyszer netes oldalakon hirdető lányoknak, hogy küldjenek listát a tarifáikról, kíváncsi lettem volna az árakra meg összehasonlítani egymáséival őket, de választ végül sehonnan sem kaptam. Fel meg nem hívom őket, mert elmenni nem tervezek egyelőre hozzájuk. :P
2011. márc. 21. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem válaszolt egy Huncutka művésznevű. Leírta a tarifát és egy képet is küldött. Kiderült, látásból ismertem. Most már nem csak látásból...
2011. márc. 22. 11:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!