Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha fiú vagyok és kíváncsiságból fedugtam magamnak egy tollat?
Figyelt kérdés
NEM VAGYOK meleleg csak érdekelt hogy ha a csajoknak análba tolják akkor milyen érzés nekik...Egyébként van G pontom? És eltudnék élvezni ha sokáig csinálom?
17/F
2011. márc. 21. 17:26
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de feleslegesen tetted fel ezt a kérdést... Jönnek még majd olyan válaszok hogy Búzatábla vagy meg hasonlók :D
Ne szólj szám, nem fáj fejem ;D
2/14 anonim válasza:
Gyere picim! Hajolj le! Megmutatom.
3/14 anonim válasza:
G pontja a nőknek van. Amúgy a prosztatamasszázzsal el lehet élvezni. De magadnak nem igen sikerülhet.
4/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, a prosztatamasszázst is sok fiú szereti, szóval nem hiszem, hogy gáz lenne, amit csináltál.
5/14 A kérdező kommentje:
Hol lehet prosztata masszást csinálni?
2011. márc. 21. 17:32
9/14 anonim válasza:
urológusnál van prosztata masszázs
10/14 anonim válasza:
És milyen volt?Csak mert gondoltam kipróbálom én is akkor..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!