Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fogamzásgátlótól nőhetett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól nőhetett meg ennyire a libidóm?

Figyelt kérdés

előtte is nagyon kívántam mindig a barátomat,de azt hiszem amióta fogamzásgátlót szedek,azóta még jobban...

sőt,minden 5.percben eszembe jut a szex.Amikor meg együtt vagyunk,vicces de azt mondta kicsinálom:D

másnak is volt esetleg ilyen tapasztalata fogamzásgátló szedése alatt?

2011. márc. 21. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert felszabadultabban, félelem nélkül lehet szexelni.
2011. márc. 21. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Érdekes. A legtöbbször azt olvasom, hogy inkább csökkent a nőknek, mint nőtt. Úgyhogy szerintem örülj neki, hogy te a szerencsésebbek közé tartozol. :)

Én mikor szedtem, különösebb változást nem tapasztaltam ezzel kapcsolatba, ugyanígy kívántam, mint azelőtt :)

2011. márc. 21. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Eleinte velem is ez volt, a felszabadult szex miatt. Majd úgy kb. fél év múlva úgy lecsökkent, hogy nem ismertem magamra. Azóta csak a 7 napos szünetben kívánom, de akkor nagyon. Úgyhogy a gyógyszer az oka. Nem akarlak elkeseríteni, de minden barátnőm ugyanerről számol be.
2011. márc. 21. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet! Mellékhatásnak nem azt írják, hogy csökken a szexuális étvágy, hanem megváltozhat!

Nekem is ez van, nem vagy egyedül... pontosabban nekem most már ha szedem, ha nem, akkor is az egekben van a libidóm! :D És nem múlt el fél év múlva, ahogy azt előttem írták...

Szerintem örüljön a pasid!!!

2011. márc. 21. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szexualitás az agyban dől el, tehát hiába szedsz gyógyszert, ha agyban akarsz szeretkezni :D
2011. márc. 21. 17:57
 6/6 A kérdező kommentje:

még nem szeretkezünk annyira önfeledten,mert még csak 2 hete szedem,még nem mer elmenni bennem.Viszont ebben a két hétben éreztem/érzem nagyon a változást...

:)

2011. márc. 21. 19:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!