Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánja a szexet, de mégsem kezdeményez, normális ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek az lehet normális, hogy a barátnőm kívánja a szexet, de szinte sosem kezdeményez?
Az a típus, aki inkább azt szereti, ha a férfi az úr. Ja és kicsit lusta is.
Nincs ezzel semmi nagy baj, de néha azért jól esne, ha ő is kezdeményezne. Tartós párkapcsolatról van szó.
Mit szóltok?
2011. márc. 21. 16:38
1/5 anonim válasza:
nem akarod kipróbálni egyszer hogy vársz amíg nem kezdeményez ? szerintem gyorsan megunná hogy rád kell várnia
3/5 anonim válasza:
Rossz hír, a legtöbb nő ilyen. Imádják a szexet, de nagyon jól elvannak nélküle akár évekig is. Nem kezdeményeznek, mert akkor indulnak be, amikor a másik beindul. Én ennek nagyon örülök, mert baromira utálnám, ha akkor nyaggatna a párom a szexszel, amikor nekem nincs kedvem vagy energiám. Így mindig akkor van szex, amikor én akarom.
4/5 anonim válasza:
Velünk is ez a helyzet. Igaz, hogy én irányítok, de néha jól esne, ha ő is odatenné magát, megmondaná mit is akar. Lerántaná az ingeimet. Pedig ő is ugyanezt mondja, hogy tetszem neki, kíván is, csak ő ilyen.
Beszéltünk már róla napokat, ez nem változik. Így kell elfogadni.
Arra várni ,hogy ő kezdeményezzen meg nem éri meg, mert akkor hetente 1 max 2 szex lenne :(
5/5 anonim válasza:
Ha megnézed az állatvilágban is így van. Talán ilyen ösztönszerű ez a dolog is. Nem általános, de mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!