Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lehet teljesen felizgatn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet teljesen felizgatni egy férfit?

Figyelt kérdés

Mitől indul be nagyon?van vmi tippetek:)

Azt akarom h jó legyen neki és nem akarok elrontani semmit!!!

2009. febr. 23. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Egy kis sztriptíz.Szenvedélyes,de játékos csókok.Elégítsd ki orálisan.Varázsold el a személyiségeddel.
2009. febr. 23. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Engem azzal, hogy megisszák a söröm :DD

A viccet félrevéve:

- Nyakpuszi

- Nyelves csók

Ezek után án már "tettrekész" vagyok :)

2009. febr. 23. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
az orálissal fel tudod izgatni nagyon
2009. febr. 23. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

..az férfitól és nötöl függ.. engem a barátnöm már a puszta közelségégével és az illatával is felizgat,és ha még felvesz valami testhezállót,akkor nálam már szük a nadrág, és még meg sem csókolt! De amugy szerintem ilyenkor a nök gondolkozzanak a férfi agyával vagy inkább gerincvelejével: ne szégyenlösködjenek.

A többi izlés és izgatás dolga..

Laci Mainz

2009. febr. 24. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Először kezd el szo.ni, utána ülj rá. Én ettől (is) izgulok fel a legjobban. Bár én, ha már melltartóban, és tangában látom a barátnőmet, már attól felizgulok.
2009. febr. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!