Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan jó a sexbe?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, szóval nem tudom hogy milyen érzés. de mi a jó benne? a lányoknak fáj először? pls irjátok le hogy milyen érzés. előre is köszi! 15L2011. márc. 21. 16:10
1/17 anonim válasza:
sok minden! fiú vagy lány vagy?
2/17 Izééékeh11 válasza:
olyan érzés mint amikor veszel egy vibrátort és feldugod magadnak...olyasmi lehet....:D
13L
3/17 anonim válasza:
Olyan mint amikor a barátod foglya a farkát és feldugya
4/17 anonim válasza:
15 éves vagy, akkor gondolom már maszturbáltál, ha nem élvezed azt h magadhoz nyúlsz v legalább nem indulsz be a sexuális témáktól,gondolatoktól akkor most elég nehéz elmagyarázni h mi is olyan jó benne!! 18/f
5/17 A kérdező kommentje:
de, mindig beindulok, és masztizok is.. :D
2011. márc. 21. 16:28
6/17 anonim válasza:
Nekem fáj először. De egyre jobb.L19
7/17 anonim válasza:
szerintem az a legjobb benne (hogyha szereted a párod/vagy akivel csinálod) hogy érezheted a közelségét :D maga az érzés amikor a bőre a bőrödhöz ér és a többi :P tényleg úgy tudom elmagyarázni hha szeretitek egymást akk eggyé váltok egyszerre lélegeztek, mozogtok :D eléggé mesés lett a leírás de én ilyennek érzem az együttléteket :D
8/17 anonim válasza:
Nos, ezt így elég nehéz elmagyarázni. Számomra az a legjobb benne, és azt élvezem, ha a másiknak élvezetet okozhatok... Nekem az érzelem nélküli szex alias "b*szás" annyira nem tetszik... sok értelme nincs számomra. És igen, fájni fog először. Ezt nem tudod kikerülni, maximum ha segédeszközzel maszturbálsz... De akkor is készülj fel rá, bár annyira azért nem fájdalmas, hogy el ne tudd viselni.
Ezúton is szeretném kifejezni részvétemet azon hozzászólók iránt, akinek a szex és a szeretkezés a d*gásból áll.
10/17 anonim válasza:
Nah ha maszturbálsz akkor gondolom nem egy férfi biciklire gondolsz hanem egy hús-vér farokra :) h érezzed magadban vagy hogy egy fiú az ujjaival kényeztessen vagy nyalogassa a melleidet, hasonló fantáziák! nem ?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!