Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A körülmetéltek hogy recskáznak?
Száraz kézzel, vagy sikamlóssal, esetleg sehogy.
Egyszer próbáld ki te is ha annyira érdekel...húzd hátra a fitymád és ess neki a fentebb említettek valamelyikével.
:D
mert máshogy kell mint a nem körülmetéltnek?
Én eleinte úgy csináltam, hogy csak sündörgettem a bőrt rajta. Tehát ahogy a körzőt sündörgeted az ujjaid között matekórán a kör rajzolásához.
Évekig ezzel elvoltam, aztán elkezdtem rángatni rajta a bőrt. Majd nekem is a száraz és sikamlós kéz jött. :D
nem tudom miről beszéltek, énnekem körül van (nem vagyok zsidó, orvosi okokból kellett) és egyáltalán nem nehezebb semmivel sem
ugyanolyan, nem kell hozzá semmi sikosító, semmi, ezt a sok hülyeséget nem tudom honnan szeditek, de elég gáz
minden ugyanúgy folyik mint "sima" esetben, ha nem körülmetélt akkor is a "nyakát" szorongatod és nem a makkot, úgyhogy lényegtelen hogy van e bőr a makkon vagy nincs, a "nyak" ugyanúgy megvan
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!