Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Nőknél a sexuális igény,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nőknél a sexuális igény, vágy tényleg korral növekszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ahogy komolyodnak, érnek meg, agyban testben egyaránt úgy egyre inkább kívánják? vagy egyén függő?
2009. febr. 23. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
egyén függő. lehet egy 17 éves lány nimfomán. meg egy 44 éves nő olyan aki max heti 1x kívánja.
2009. febr. 23. 16:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Igazából én most arra lennék kiváncsi, hogy egy 19 éves lánynál aki élvezi a sexet, mégsem túl gyakori, (legalábbis nekem nem elég gyakori, heti 2-4) változhat e ez még? Mert eröltetni meg nem akarom rá, hogy többször, attól csak ritkulnak a dolgok. fél éve vagyunk együtt.

És köszönöm az eddigi választ is

2009. febr. 23. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem a korral nő az igény.MErt ha meg figyeled már sok kis 14-15 éves rendszeresen szexel,és a 65 éves nagymami nem biztos.De a bnőd még lehet hogy jobban fogja akarni de az is lehet hogy te fogod kevésbé.
2009. febr. 23. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem nem a korral nő az igény.MErt ha meg figyeled már sok kis 14-15 éves rendszeresen szexel,és a 65 éves nagymami nem biztos.De a bnőd még lehet hogy jobban fogja akarni de az is lehet hogy te fogod kevésbé."

Hmmm.... cáfolhatok?

Ha egy 14-15 éves rendszeresen szexel, hát elég nagy baj! Nem elég érett még sem a teste, sem az agya hozzá. Lehet, hogy csak azért szexel, mert ez a divat, a haverok is ezt csinálják, és ha ő nem tenné akkor nem barátkozna vele senki?

Szerintem egy lány nem attól NŐ, hogy szexuális élete van, ehhez vágyak is kellenek. Igazi vágyak.

És hogy egy 65 éves nagymami nem biztos... hát persze, mert a hülye társadalmi normák szerint korban hozzá ilő nagypapinak az izgalmat már az jelenti ha megjön a postás a nyugdíjjal. Elcsodálkoznátok ha tudnátok, hogy a nők (persze nem mindegyik) mennyire kívánnák a szexet még 60 fölött is, dehát ahhoz kellene egy "erős" férfi.... Namost akkor gondoljatok bele, hogy látnátok egy 60+ életkorú nőt mondjuk egy 30-40 körüli pasival. Nem botránkoznátok meg? De! A legtöbb ember igen. És miért? Mert bután vannak kitalálva a társadalmi normák!

AZért az elárulom annak aki nem tudná, a nőknek 40 fölött, a változó kor közeledtével kezdenek termelődni az ösztrogén hormonok, és bizony sok olyan nővel beszéltem aki mind azt mesélte, amikor már olyan 40-45 körül járt, saját magán is elcsodálkozott, hogy mennyire kívánná a szexet, sokkal jobban, mint fiatalabb korában. Csakhát ezt a szexuális felvilágosítás órán nem mesélik el a fiataloknak!

Hát, itt a vége, fuss el véle..... erre varrjál gombot :)

2009. febr. 23. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

17:14-es vagyok....

még elfelejtettem írni: persze a szexuális vágy függhet a vérmérséklettől, neveltetéstől, esetleges rossz tapasztalatoktól is.

2009. febr. 23. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább én saját tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy jelenleg 23 évesen sokkal jobban élvezem a szexet, meg sokkal mélyebben élem meg, mint pl 18-20 éves koromban.

tehát azt lehetne mondani, minél érettebb egy nő, annál jobban élvezi a szexet.

2009. febr. 23. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szexuális vágy foka állandóan változik. Van aki ilyen, van, aki olyan. Én tiniként naponta többször maszturbáltam, most így 23 évesen meg ha a párom csak heti egyszer akarja, az is elég. Lehet, hogy 30 évesen meg majd megint nagyobb lesz az igényem. Ez ahogy mondtad, egyéntől függ.
2009. febr. 23. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
43 éves vagyok. Sokkal jobban élvezem és kívánom a szexet mint 20 éves koromban. Sokkal többet tudok önmagamról és a férfiakról mint akkor. És sokkal sokkal felszabadultabb és örömteli szexuális életet élek... egy nálam 14 évvel fiatalabb férfival. Ez van srácok... :P
2009. febr. 24. 10:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!