Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Ugye több hónap/év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ugye több hónap/év után is úgy kívánjátok a barátnőtöket, úgy mint az elején? Ugye egy férfi sem fogja nem igényelni a szexet?

Figyelt kérdés

Ugye ha nagyon szeretjük egymást, nem fog az elkövetkezni, hogy még intenzív csók közben sem áll fel? Mi fél éve leszünk együtt. Lehet olyan hogy nem fogja kívánni velem a szexet? Azt szeretném ha továbbra is rajongana a szexért...Valahogy a magam kudarcának könyvelném el ha kicsit alább hagyna a "hormon tombolása". Egy 22 éves fiúnál ugye ez nem gyakori?

19/l

2011. márc. 21. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de ha nem bánod, válaszolok. Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal. Ő 26 éves, én 25 vagyok. Pár éve együtt is élünk. Az kapcsolat elején napi több alkalommal is szeretkeztünk, mostanra persze ez valamelyest lecsökkent. Heti 3-4 az átlag. De nem azért, mert már nem kíván vagy én nem kívánom őt, egyszerűen előtérbe kerültek sokkal fontosabb dolgok is. Természetesen egy jó kapcsolat egyik fontos alappillérje a jó szex, de nem ez áll az első helyen. Ne aggódj ilyenek miatt, hidd el, ugyanúgy fog kívánni, az meg, hogy az évek múlásával esetleg csökken a gyakorisága, szerintem teljesen természetes. Amíg annyi szex van, amit mindketten igényeltek, addig nincs gond. Legyen ez napi több, vagy csak heti 1-2. Amíg mindketten elégedettek vagytok, ez rendben van.
2011. márc. 21. 13:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel, én is / mi is így vagyunk...és szerintem ez a természetes.....
2011. márc. 21. 13:36
 3/14 Thurston ***** válasza:

Mi egy évnél tartunk, és egyelőre elég szép ívben növekszik az egymás iránti (szexuális) érdeklődés.

Egy 22 éves srác még bőven nem tart ott szvsz, hogy csökkenni kezdjen az étvágya.

Ha mégis ez fog történni, az azt jelenti, hogy a kapcsolatotok csak a szerelemre épült, ami egy fellángolás, hosszú távon nem fenntartható. Nem árt, ha szerelmen kívül is legjobb barátok vagytok, és amúgy is őrülten kívánjátok egymást. Én mostani barátnőmről már bőven azelőtt azt gondoltam, hogy a legvonzóbb lány kait ismerek, mielőtt összejöttünk, vagy beleszerettem. SZóval például én nem tartok attól, hogy az érzelmi fellángolás csillapodásával a nemi vágyam is csillapodna.

Ha pedig van konstans szexuális feszültség és jó hangulat (barátság), akkor a szerelem időnként úgyis feltámasztható.

(A probléma akkor van, amikor valaki a fellángolás végeztével rögtön kiszáll a kapcsolatból, esélyt sem adva annak, hogy tovább ism űködjön az, csak komolyabb szinten. De ez már más téma.)

2011. márc. 21. 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:
24 évesen is nagyon kívánom a barátnőmet, több, mint egy év után. Ugyanúgy, mint az elején, ha nem jobban. Remélem ez megnyugtat. :)
2011. márc. 21. 13:52
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi 2,5 éve vagyunk együtt a párommal.A kapcsolatunk elején jóval többet szeretkeztünk mint mostanában.Mostmár igaz együtt élünk több mint egy éve.heti max 3-4 szer vagyunk együtt.Nem azért mert nem lenne fontos vagy nem élveznénk, de hát így alakult, lecsillapodunk kicsit mind a ketten.

21/L

2011. márc. 21. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de én nem igénylem annyiszor mint az elején
2011. márc. 21. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Es te is kivánni fogod késöbb annyira?

Kétlem. Az elsö örült pár hónap vag év után jön egy sokkal tovább tartó nyugalom. Es arról ne is beszéljünk, hogyaz ember nem örökké fiatal. 19 évesen persze azt hiszed, hogy az az idö sohasem fog eljönni, vagy nagyon nagyon soká. Pillanatok az egész. Mit gondolsz? 20 év múlva ugyan annyira fogod kivánni a szexet mint most a barátoddal?

2011. márc. 21. 17:26
 8/14 A kérdező kommentje:
De könyörgöm mi 1 hónapja kezdtük a szexet...
2011. márc. 21. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommentedet nem értem. Tulajdonképpen mi is a problémád?
2011. márc. 21. 19:32
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát attól félek hogy egyszer csak közömbös lesz a szexszel kapcsolatban. Pedig tényleg ápolt vagyok meg csinosnak mond, tetszem neki. Meg tényleg tök jól megismertük egymást, erős kapcsolat, mindig odáig vagyunk egymásért, sőt, úgy érzem ő egy ideje jobban...
2011. márc. 21. 19:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!