Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ugye több hónap/év után is úgy kívánjátok a barátnőtöket, úgy mint az elején? Ugye egy férfi sem fogja nem igényelni a szexet?
Ugye ha nagyon szeretjük egymást, nem fog az elkövetkezni, hogy még intenzív csók közben sem áll fel? Mi fél éve leszünk együtt. Lehet olyan hogy nem fogja kívánni velem a szexet? Azt szeretném ha továbbra is rajongana a szexért...Valahogy a magam kudarcának könyvelném el ha kicsit alább hagyna a "hormon tombolása". Egy 22 éves fiúnál ugye ez nem gyakori?
19/l
Mi egy évnél tartunk, és egyelőre elég szép ívben növekszik az egymás iránti (szexuális) érdeklődés.
Egy 22 éves srác még bőven nem tart ott szvsz, hogy csökkenni kezdjen az étvágya.
Ha mégis ez fog történni, az azt jelenti, hogy a kapcsolatotok csak a szerelemre épült, ami egy fellángolás, hosszú távon nem fenntartható. Nem árt, ha szerelmen kívül is legjobb barátok vagytok, és amúgy is őrülten kívánjátok egymást. Én mostani barátnőmről már bőven azelőtt azt gondoltam, hogy a legvonzóbb lány kait ismerek, mielőtt összejöttünk, vagy beleszerettem. SZóval például én nem tartok attól, hogy az érzelmi fellángolás csillapodásával a nemi vágyam is csillapodna.
Ha pedig van konstans szexuális feszültség és jó hangulat (barátság), akkor a szerelem időnként úgyis feltámasztható.
(A probléma akkor van, amikor valaki a fellángolás végeztével rögtön kiszáll a kapcsolatból, esélyt sem adva annak, hogy tovább ism űködjön az, csak komolyabb szinten. De ez már más téma.)
Mi 2,5 éve vagyunk együtt a párommal.A kapcsolatunk elején jóval többet szeretkeztünk mint mostanában.Mostmár igaz együtt élünk több mint egy éve.heti max 3-4 szer vagyunk együtt.Nem azért mert nem lenne fontos vagy nem élveznénk, de hát így alakult, lecsillapodunk kicsit mind a ketten.
21/L
Es te is kivánni fogod késöbb annyira?
Kétlem. Az elsö örült pár hónap vag év után jön egy sokkal tovább tartó nyugalom. Es arról ne is beszéljünk, hogyaz ember nem örökké fiatal. 19 évesen persze azt hiszed, hogy az az idö sohasem fog eljönni, vagy nagyon nagyon soká. Pillanatok az egész. Mit gondolsz? 20 év múlva ugyan annyira fogod kivánni a szexet mint most a barátoddal?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!