Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kezd el fájni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd el fájni a barátnőmnek "ott" sex közben? Lent részletezem, mert ez nem az a tipikus marhaság.

Figyelt kérdés

Velem vesztette el a szűzességét, azóta már v 4-5 alkalom megvolt, de mikor csináljuk, akk közben megfájdul neki és mintha kiszáradna, aztán mondja, h pihenjünk,és ha hozzáérek, akk is fáj neki.Utána pihen egy kicsit és elmúlik.

Mitől van ez?

2011. márc. 21. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiszárad. Mi a kérdés?
2011. márc. 21. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs eléggé felizgulva, vagy elmegy az "ihlet". Nyald egy kicsit, vagy csináld amit szeret. Vagy pedig legyen hosszabb az előjáték.
2011. márc. 21. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb előjáték. Hosszabb orál aktus előtt. Síkosító.

Amúgy még olyan keveset voltatok együtt, alig párszor, szóval lehet, hogy ez csak azt jelenti, hogy nem jött még bele a dologban.

Mikor én elveszítettem...az első pár alkalmat szinte nem is élveztem. Lehet nála is így van.

2011. márc. 21. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémám volt. A Durexnek nagyon jó kis sikosítói vannak, próbáljátok ki, sokkal jobb lesz, és a barátnődnek sem fog fájni utána..:)
2011. márc. 21. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana egy nőgyógyászati vizsgálat sem, a szüzesség elvesztése után egyébként is ajánlott félévente rákszűrésre járni.
2011. márc. 23. 23:48
 6/7 szamo77d ***** válasza:

Próbálj meg hosszabb ekőjáték után lassan, nagyon fino-

man behatolni neki. Beszéljétek meg, hogy ha fáj, szóljon,

és te azonnal állj le! Jobban már ne nyomd be neki. És

minden alkalommal lehet egy picit beljebb hatolni, hasonló

előkészítés után.

2011. márc. 24. 06:23
 7/7 A kérdező kommentje:
egy ideig csináljuk, benedvesedik, élvezi, 10-15 perc után már elkezd fáradni, "elszáll az ihlete" és fáj neki...de sztem azért, mert kiszárad.De már annyira nincs jelen.
2011. márc. 24. 12:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!