Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek mi a szar bajuk van, akik nem akarják az orális szexet?
Ha van egy nem ilyen barátnőd, akkor ez ugyan miért is zavar téged? az ő bajuk.
De akkor már beszélhetnénk azokról a férfiakról is, akiknek mi a sz@r baja van egy nagyobb kisajakkal, vagy egy kisebb mellel, vagy egy ducibb lánnyal és még sorolhatnám. Az ilyen lányok nagy százalékban azért is ilyenek, mert nincs önbizalmuk és lehet pontosan az/azok miatt, amiket az imént felsoroltam.
Lehet itt vitázni, hogy miért ilyenek, miért olyanok. Viszont senki nem tudja a dolgok hátterét. Te is csak annyit tudsz, amit a barátnőd elpletykált a saját barátnőiről(ami nagyon szép dolog, no mindegy).
Az a baja sok nőnek, hogy sok férfi csak szopatni akar és ő közben nem ad semmit, pl. esze ágában sincs nyalni vagy dugni, csak szopatni akar! Volt ilyen barátom, aki szinte csak ezt "követelte" mondtam, akkor leszophatod magad....
de a másik barátom, aki nekem is csinált mindent,(előbb a lánynak adjon!) utána már én is hajlandó voltam....
DE ha te rögtön a szopatással kezdenéd, a lány biztosan ellenáll,mert így megalázó a véleményem szerint még egy párkapcsolaton belül is...szóval adni és kapni ez így működik
Kedves kérdező, talán te is faluról jöttél? Mindenesetre elég tapló vagy!
Ennyi erővel akár ezt a kérdést is fel lehetne tenni: Mi a szar bajuk van azoknak a pasiknak, akiknek az orális vagy az anális szex hiánya szakítóok?
Én nem tudom mások hogy vannak vele, de ha már ennyire foglalkoztat én elmondom, hogy azért utálom a szopást mert szar. :) Rossz az íze, rossz a szaga, elfárad az állkapcsom, kényelmetlen, undorodom az előnedv és a sperma állagától, egyáltalán nem izgat a dolog. Néha persze megteszem a barátom kedvéért, de mostanában nem viszem túlzásba, mert nem szeretem csinálni és kész...Természetesen azt sem várom el hogy ő kinyaljon, bár ő meg kifejezetten szereti csinálni. Egyébként meg pont leszarom hányféle csodálatos lehetőség van a szexben, mert ha valami nem vonz, sőt taszít, akkor azt nem fogom még kipróbálni sem. Egyszer beadtam a derekamat mert a barátom nagyon ki szerette volna próbálni az anált, attól függetlenül hogy tudta hogy én undorodom a gondolattól is. Hát életemben akkora fájdalmat nem éreztem, úgyhogy egy időre még a sima szextől is elment a kedvem.
Ha valakinek az igényei nem egyeznek meg a tiéddel, akkor keresni kell mást, de nem kell itt fikázódni, mintha valami mutánsok lennének azok a nők, akiknek szolidabb elképzeléseik vannak a szexről!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!