Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok összeálnátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Lányok összeálnátok egy olyan fiuval akinek korai magömlése van?

Figyelt kérdés
23 éves fiu vagyok eddig nem is nagyon voltam nővel ,de most van barátnöm és eddig nem tudtam mért van az hogy mikor megcsokol vagy hozzámér egyszerüen megindul az elöváladék termelödésem .Hát ez van gondolom a tapasztalatlanság meg nem 23 évesen kéne hogy elöször legyen barátnöm..
2011. márc. 21. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél így van... Az előváladék és a magömlés két, teljesen különböző dolog.

Az előváladék megkönnyíti a behatolást, és tisztítja a húgyutakat.

A magömléskor pedig a spermium és az ondóváladék jön ki.

2011. márc. 21. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt hívják korai magömlésnek.

Ez teljesen normális dolog.

2011. márc. 21. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem korai magömlésed van /bár lehet, hogy az is/. Ez teljesen normális, amit észlelsz, sőt előnyös.

Amúgy meg, ha tényleg korai magömlésed lenne, attól még lehetsz jó fej. Miért ne járnék veled. Az meg kezelhető.

2011. márc. 21. 10:46
 4/11 A kérdező kommentje:
kicsit utánna olvastam és a jelek ezt mutatják .Nekem a szex 2 perc ennyi kell hogy elmenjek .Már szinte egy csoktol inzalomba jövök és mindig igy van .Milyen csaj vágyik egy 2 perces menetre?
2011. márc. 21. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Bizonyos korlátok között a férfiak jó része képes késleltetni a magömlését. Ha magadnak csinálod, akkor a két perc egy intenzív folyamatos maszturbáció következménye. Próbáld meg visszavenni a tempót, vagy abbahagyni egy kicsit az ingerlést amikor érzed, hogy mindjárt elmész. Na így már nem két perc lesz hanem jóval több.
2011. márc. 21. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Szinte mindenki el tud élvezni két perc alatt :)

Ha magamnak csinálom, nekem sem tart tovább, de barátnővel az ember elhúzza, hiszen a karjaiban tartott lány is szeretné élvezni :) És az az egyik legnagyobb élvezet :)

2011. márc. 21. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
"nem is nagyon voltam nővel"-Nincs probléma,csak új élmény és még intenzíven hat.legyen sok petting stb és hamar elmúlik ;)
2011. márc. 21. 11:55
 8/11 Norb66 ***** válasza:
Ez nem korai magömlés. Illetve csak szószerint, de a lényeg hogy nagyon sokan mennek el két perc alatt. Ez nem betegség, és lehet is ellene tenni, lásd google.
2011. márc. 21. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:
az első menet mindig rövid. a második hosszabb. és a harmadik meg soha se akar véget érni(már fáradt vagyok addigra)
2011. márc. 21. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Mintha csak a barátomat olvasnám! :)

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy rágörcsölsz. Állj úgy hozzá, hogy semmi gáz, majd gyakoroltok. Barátomnál is ugyanez van, Te is biztos nagyon szereted a lányt, meg bocsi a megfogalmazásért, de ennyi idő után jó hogy ki vagy éhezve...Nem lesz ott gond.

19/l

2011. márc. 21. 13:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!