Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. (? )
12:26os vagyok..
van barátom 15 éves 1 éve vagyunk együtt és "valami nagy csoda folytán" szüzek vagyunk mindketten :)
az én szüleimmel sem lehet beszélni semmiről, főleg hogy apukámat nem is ismerem nevelő apám van, anyám meg nem szivesen beszél a szexről
hozzáállás kérdése az egész mert ha helyesnek tartanám már énse lennék szűz, meg van hozzá a párom, a tudás, hogy védekezni kell és mégis várunk még
fontosabb most a tanulás mindkettőnk számára.. tisztában vagyok azzal hogy eljön az idő amikor neki is lesznek szexuálisan vágyai irántam, de amit én nem akarok, azt tiszteletben tudja tartani . furcsa hogy létezik még ilyen de örülök neki:) és a korkülönbséggel sincs baj csak át kell gondolni.. ha valaki ténylegesen tud felelősségteljesen gondolkodni a jövője iránt 13 évesen annak szerintem nem okoz problémát egy nála két évvel idősebb emberrel kapcsolatban lennie mert felfog olyan dolgokat is, amit manapság a korombeliek nemtudnak.. osztálytársaimnak az a lényeg hogy minden héten mehessenek vásárolni több tízezer forintért, fittyet hányva arra, hogy a szüleinek miféle anyagi problémákat okozhat ezekkel.. én feltudom fogni hogy az eféle költekezés felesleges és még megannyi dologban tudok érettebben gondolkodni és dönteni mint kortársaim.
igen 13 éves lány vagyok:)
12:37-nek!
igazad van pl ismerek olyan kisfiút aki 11 éves és teljesen átlátja az anyagi gondokat!meg az egészet és imerek olyan 15 éves fiút aki meg szarik az egészre nem gondol át semmit csak ami jó neki!18/l
A kérdés jogos. de gondolj bele, nyilván, van ami neked egyértelmű, de van ami egy 13évesnek nem. nem ítélem el őket, csak azért mert számodra hülyeséget kérdeznek. jöjjenek ide inkább és tegyék fel a kérdésüket, mintsem 14évesen abortuszra járjanak...így talán lesz annyi "tapasztalatuk", hogy, hogy védekezzenek...stb.
20L
Mért vennék figyelembe hogy 18 éven aluliak nem olvashatják amikor azt se veszik figyelembe amikor a fülüknél fogva kell felállítani egyiket másikat hogy a 80 éves néni az orra elött esuik össze és át kéne adni azt a 2 ülőhelyet amin helyet foglal
mert ugye 1 a segge alatt van a 2.on meg a sáros lábát pihenteti
csak az elcseszett szülőknek köszönhetőek ezek és mivel ez lefedi az ország 80% át nem is mostanság fog megváltozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!