Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a női szex-kapcsoló?
Figyelt kérdés
Elsősorban nőktől várok válaszokat. A barátnőmmel valahogy nem akar kialakulni az a tűz amitől mindketten elvakult szenvedéllyel esnénk egymásnak. A szándék megvan, azaz a parázs, de mintha hiányozna valami amitől mindketten beindulnánk. Mindketten szeretjük ha a másik kezdeményez, de nekem az is vonzó, ha én kezdeményezek, csak ebben jól jönne néhány ütős tipp. Egyszer elhintett egy olyan mondatot, hogy ha valaki megtalálja nála azokat a bizonyos pontokat, akkor arra nagyon intenzíven beindul, illetve van egy olyan dolog amire különösen. Szerintetek mire gondolhatott? Mellőzzük a "kérdezd meg tőle" lehetőséget! Köszönöm!2011. márc. 21. 03:26
1/7 anonim válasza:
A női erogén zónáknak nagy szakirodalma van /Google/. Hogy a Te párodnak melyek a kiemelt érzékeny pontjai, azt Neked kel megtalálni. Ne tőlünk várd.
2/7 anonim válasza:
akkor állj neki kísérletezni :) nincs is annál izgalmasabb, mint gyakorlatban megkeresni, mitől indul be a másik :) de ez mindenkinél más... mellbimbó, nyak, fenék stb
de az is lehet, h ő éppen arra indul be, ha van és durva vagy vele, és csak letepered, lehet, hogy arra, ha érzéki és gyengéd vagy
tessék nekiállni kitapasztalni :) jó szórakozást ;)
3/7 anonim válasza:
Szerintem félre állna a szád, hogy ha valaki ide beírná a barátnőd mire indul be.. Gondolj csak bele... -.-
4/7 anonim válasza:
próbáld meg a fülét, sejtelmesen és mellé egy picit ugy lihegj (nem ugy mint egy eszement!:D) hanem csak olyan finoman és nyalj bele utána a füle alatt szépen haladj le a nyakára meg a mellbimbókra.. engem ez nagyon felizgat, próbáld meg hátha őt is..:D;)
5/7 anonim válasza:
hát ha nem kivánod csak szexelni akarsz megette a fene :)
6/7 anonim válasza:
Nem indul? Ha idősebb a kicsike, akkor húzd rá tökig a szivatót..:D Gyújtás rendbe?
Ezután keresgélheted a kapcsolót..
7/7 anonim válasza:
A kapcsoló a bankkártyádon van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!