Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig faj a szex? Ez normalis?
Figyelt kérdés
Mar egy eve nem vagyok szuz kb 4x szexeltem de mindig faj marmint kozben nem csak amikor eloszor beteszik.gondolom tul szuk vagyok.de ez normalis? L/182011. márc. 21. 01:10
1/4 anonim válasza:
Hát nem hinném... Benedvesedsz sex előtt, nem siettek vele nagyon? Nem vagy feszült? Hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
Hat nekem kb. 3-4 alkalomtól nem fájt és még jó pár, talán a 30.-nál lett kellemes, több mint egy év után volt az első orgazmusom, szerintem belefér a négy csak gyakorold serényen, főleg ha szerelmes vagy és lazulj el, kérd, hogy kényeztessen a párod közvetlenül szex előtt.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen nedves leszek nagyon is,18
O hat a 30tol messze jarok akkor:/
2011. márc. 21. 07:10
4/4 anonim válasza:
Én is azt tudnám javasolni, hogy csak gyakorolj serényen. Az sem árt ha néha kényezteted magad és kipróbálsz néhány dolgot. Mondjuk a vad és idióta ötletektől tartózkodj, de nem árt ha feltérképezed magad. Szép lassan haladva próbáld ki hány ujjad fér be és hasonlók. Nem árt ha tisztában vagy ilyen dolgokkal és ehhez mérten válasz partnert magadnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!