Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra is lennék kíváncsi, hogy hallottam már olyat, hogy a lányok hüvelye képes "alkalmazkodni" a párjuk méretéhez. Igaz ez?
Hát figyelj.
Az a helyzet, hogy ezt eléggé egyéne válogatja, de.
Arról van itt szó, hogy ez úgy néz ki, hogy a hüvely önmagában nem egy tág dolog, de szex közben, föleg az aktusnál a hüvely belül tágulni kezd, mind1, hogy neked mekkora a péniszed, lehet 14cm és lehet 22 is, ez ettől független, inkább a vastagság, de egy női hüvely képes tágulni akár sokkla nagyobbra is. Gondolj bele, ott egy csecsmőnek is ki kell férni. Persze orvosok rásegítenek, de nem mindig volt ez így. A lényeg, ha esetleg túl tágnap éreznéd, akkor a legjobb, hogy orálisan és kézzel elégíted ki első körben, lehetőleg egy újjal, ha még nincs úgy kitágulva. Ha elélvez egy lány, akkor a hüvelyizmok megfeszülnek és élvezés után sokkal szűkebb lesz, tehát az sem gond, ha esetleg a vékonyabb kategóriába tartozol. Nekem volt és van is barátnőm akinek nagy példánnyal is volt dolga, aktívan, napi rendszerességgel és mégis tudja élvezni a sexet velem, sőt. De nem fogom magamat magasztalni, nem is ez al ényeg. Ami fontos, hogy közösülés elött fontos az előjáték, ami nála egészen az orgazmusig húzodjon el.
20/F
Nagyon rugalmasak.. gondoljátok el, a baba fejének is ki kell férnie! Nem tudom, miért félnek sokan a nagy mérettöl..a francia nök többnyire a nagyobbat szeretik.
Ha valami esetleg fáj, az a méhnyak meglökése - de ehhez
már 14-15cm nem elég.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy hülye a kérdés de nekem úgy jött le, hogy a hüvely széltében tud tágulni, no de hosszában is képes erre? Mert ugye, ha hosszú a "szerszám" akkor akkor azzal a méhszájat lehet vele "bökdösni" ami nem igen kellemes. No akkor hogy van ez?:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!