Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajom? Érzéketlen lettem. Nem kérek idióta válaszokat.
nekem elvileg nem volt semmi bajom, bár a fájdalmas behatolás utalhat betegségre, de az nem tűnik el csak úgy, az rosszabbodhat, főleg, hogy a párom visszafertőzhet...
enyhe felfázásom volt, de az még januárban
remélem ez csak átmeneti! :(
Én is remélem, hogy ez átmeneti! :( Olyan rossz...
Nekem eddig nem fájt a behatolás, de ha neked tényleg 2 perc után nem fáj, akkor szerintem nincs semmi baj, csak nem nyúlt ki nagyon a hüvelyed :)
Amúgy tegnapelőtt voltam nődokinál, és azt mondta minden rendben van a hüvelyemmel.. úgyhogy nem lehetünk betegek. Marad a stressz vagy libidócsökkenés.
18/L
na egy évre rá válaszolok a kérdésemre, valószínűleg az intim lemosótól jött nálam ki ez a furcsa dolog, el is kellett mennem utána nődokihoz, mert 3szorosára dagadt az alsó testtájékom... :( kaptam gyógyszert, helyrejöttem.
először nem tudtam, hogy mitől lett a bajom, egy hónapra gyógyulás után megint használtam az intim lemosót, és megint elkezdődött, szóval csak arra tudok gyanakodni, nem volt jó nekem, de azóta minden rendben! :)
Szia! Előző vagyok.
Nekem meg pár héttel később nagyon fájt a behatolás, meg amúgy is fájt az alhasam, szúrt a petefészkem is, stb.
Megint elmentem a nődokihoz, és jól leszidott, de megnyugtatott hogy még időben jöttem. Ugyanis petefészek-gyulladásom volt. Majdnem petevezeték-gyuszim is lett, ami ugye méhgyuszihoz, almedencegyuszihoz vezetett volna, ami meddőséghez vezet:/ Kaptam tablettát (párom is), és azóta minden rendben van:) 1 héttel később el is tudtam élvezni :) Remélem meg is marad... Szörnyű időszak volt az, mindig sírtam, mert azt hittem valami baj van velem. Hogy talán meguntam a párom, pedig nem változtak az érzéseim.
Örülök, hogy ezek szerint te is helyrejöttél! :)
Én is azt hittem, hogy a testem nem szereti tovább őt, igazából a szextől is rettegtem, mert nem éreztem semmit. ez meg milyen már. Szerencsére nekem nem volt ilyen súlyos a dolog és remélem kigyógyultam örökre belőle :D amúgy annyira elfelejtettem ezt a betegséget, hogy most is csak azért jutott eszembe, mert rá bukkantam erre a kérdésre :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!