Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a bajom? Érzéketlen lettem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajom? Érzéketlen lettem. Nem kérek idióta válaszokat.

Figyelt kérdés
A párommal 10 hónapja vagyunk együtt, ő nem az első, de mégis az első nagyon komoly kapcsolatom. Az első kb 9hónapban mindig fájt a behatolás, akármilyen alapos is volt az előjáték. Sokszor már emiatt is tartottam kicsit a szextől, az első egy két perc rossz, de utána jó. Aztán kb egy hete ez a tendencia megváltozott, alig fáj a behatolás, borzasztó nedves vagyok, viszont kevésbé érzem azt, hogy behatol és, hogy bennem van. A külső reakcióim nem változtak, pici hüvelyi orgazmusom van, de most az sem, csak csikló. Volt már veletek ilyen? Én szeretem a párom továbbra is ugyanolyan hévvel, mint az első találkozásunkkor.
2011. márc. 20. 23:07
 1/9 anonim válasza:
mesélek egy viccet
2011. márc. 20. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Azta! Velem is pontosan így van! 10 hónapja van párom, és 1 hete nem tudok elélvezni, mert úgy benedvesedek, hogy nem is érzek semmit! Eddig jól ment, éreztem, hüvelyi orgazmusom is volt! Most semmi... csak orál megy :( Ki vagyok akadva... Én sem értem miért van ez :( Talán stresszesek vagyunk.. nemtudom. Mondjuk előtte hüvelygyulladásom volt, és azóta nem tudok elélvezni hüvelyileg.
2011. márc. 20. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
18/L
2011. márc. 20. 23:24
 4/9 A kérdező kommentje:

nekem elvileg nem volt semmi bajom, bár a fájdalmas behatolás utalhat betegségre, de az nem tűnik el csak úgy, az rosszabbodhat, főleg, hogy a párom visszafertőzhet...

enyhe felfázásom volt, de az még januárban

remélem ez csak átmeneti! :(

2011. márc. 20. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos sokszor előfordul ilyen. Ha szeretsz olvasni keress olyan könyveket amelyek szexről, szerelemről, vágyakozásról szólnak, olvasgasd őket, segít beindítani a fantáziádat és meghozza a kedved a szexhez. Ha fáj annak az az oka h valamiért nem tudsz eléggé kitágulni, talán stressz miatt, talán libidócsökkenés miatt, ilyenkor az elején nagyon lassan és óvatosan kell csinálni amíg ki nem tágulsz eléggé. Az is lehet h van/volt valamiféle gombás fertőzésed és amiatt fájt. Szerintem érdemes lenne elmenned nőgyógyászhoz és elmondani a panaszodat, és ő megvizsgál nincs-e valami fertőzésed esetleg belső sérülésed. Ha a szervi okokat ki lehet zárni marad egy szép hosszú beszélgetés a pároddal arról h hogyan lehetne téged eléggé felizgatni, mit tehetnétek h jobb legyen stb.
2011. márc. 20. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is remélem, hogy ez átmeneti! :( Olyan rossz...

Nekem eddig nem fájt a behatolás, de ha neked tényleg 2 perc után nem fáj, akkor szerintem nincs semmi baj, csak nem nyúlt ki nagyon a hüvelyed :)

Amúgy tegnapelőtt voltam nődokinál, és azt mondta minden rendben van a hüvelyemmel.. úgyhogy nem lehetünk betegek. Marad a stressz vagy libidócsökkenés.

18/L

2011. márc. 20. 23:34
 7/9 A kérdező kommentje:

na egy évre rá válaszolok a kérdésemre, valószínűleg az intim lemosótól jött nálam ki ez a furcsa dolog, el is kellett mennem utána nődokihoz, mert 3szorosára dagadt az alsó testtájékom... :( kaptam gyógyszert, helyrejöttem.

először nem tudtam, hogy mitől lett a bajom, egy hónapra gyógyulás után megint használtam az intim lemosót, és megint elkezdődött, szóval csak arra tudok gyanakodni, nem volt jó nekem, de azóta minden rendben! :)

2012. márc. 22. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Előző vagyok.

Nekem meg pár héttel később nagyon fájt a behatolás, meg amúgy is fájt az alhasam, szúrt a petefészkem is, stb.

Megint elmentem a nődokihoz, és jól leszidott, de megnyugtatott hogy még időben jöttem. Ugyanis petefészek-gyulladásom volt. Majdnem petevezeték-gyuszim is lett, ami ugye méhgyuszihoz, almedencegyuszihoz vezetett volna, ami meddőséghez vezet:/ Kaptam tablettát (párom is), és azóta minden rendben van:) 1 héttel később el is tudtam élvezni :) Remélem meg is marad... Szörnyű időszak volt az, mindig sírtam, mert azt hittem valami baj van velem. Hogy talán meguntam a párom, pedig nem változtak az érzéseim.

2012. márc. 23. 08:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ezek szerint te is helyrejöttél! :)

Én is azt hittem, hogy a testem nem szereti tovább őt, igazából a szextől is rettegtem, mert nem éreztem semmit. ez meg milyen már. Szerencsére nekem nem volt ilyen súlyos a dolog és remélem kigyógyultam örökre belőle :D amúgy annyira elfelejtettem ezt a betegséget, hogy most is csak azért jutott eszembe, mert rá bukkantam erre a kérdésre :D

2012. márc. 23. 22:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!